Copy
WAMP
Decemberben három alkalommal jelentkezik a WAMP!

2012. december 9., 16., 23.
Millenáris – B és D csarnok
10.00 – 18.00

Az ajándékvásárlás sosem egyszerű feladat, de Karácsonykor, az összes családtagnak, barátnak, ismerősnek kitalálni, majd meg is találni a tökéletes kedvességet, valódi próbatétel. De nem lehetetlen! Bronz, ezüst, -és aranyvasárnap látogass el a Millenárisra és töltsd a napot stílusos karácsonyi hangulatban! Decemberben a korábbi évekhez hasonlóan három alkalommal jelentkezik a design vásár. Több mint 300 kiállító, több ezer terméke közül válogathatnak az érdeklődők. A Millenáris B csarnokában a tervezők asztalai a stílusos és igényes designtárgyaktól roskadoznak majd, a D csarnok pedig a WAMP Spájznak, a minőségi élelmiszereknek és az igényes gasztronómiai termékeknek ad otthont.  Az egyedi tervezésű termékek mellett igazi őszi, téli csemegék, számos hagyományos és szokatlan finomság várja az ínyenceket.
Ajándékötletek nőknek

A  WAMP Fashion szekcióban kifejezetten nőknek ajánljuk a farmerből készülő izgalmas ruhákat, plexi ékszereket készítő Blue Paprika darabjait, a Lookrécia a nőiességet hangsúlyozó sejtelmes öltözékeit és a már férfivonallal is kiegészült méltán népszerű Zagabo divatmárkát is. A különleges ékszerek kedvelői biztosan találnak kedvükre való darabokat, hiszen a Lokalwear a már ismert kollekciók mellett újdonságokkal is készül, az Ottoman Jewellery markáns ezüst nyakláncokkal, gyűrűkkel, fülbevalókkal, szettekkel, Gera Noémi pedig legújabb filigrán darabjaival jelentkezik majd.
A fiatalabb korosztályt célozzák a Klass Design cserélhető díszekkel ellátott feliratos vászontáskái, a Mimóza Design finom ékszerei, divat kiegészítői, a Kniff sportos, vagány ruhái, valamint a Bring a bag azonnal felismerhető táskái, kerékpáros kiegészítői.

Megnyílt a WAMP pop-up store a MOM Parkban

November 28. és december 23. között közel húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes „butik” várja a nagyközönséget. A bő három hét alatt a WAMP két vadonatúj márkája, a WAMP Fashion és a WAMP Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek majd. Az adott témák legjobb hazai képviselői kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel szerepelnek majd. A Fashion prémium kategóriájú ruhákat, öltözék-kiegészítőket és táskákat, a Mini pedig gyerekruhákat, gyerekkönyveket, textil- és egyéb játékokat és sok más olyan tárgyat kínál majd, amelyek méltán igényt tarthatnak a legkisebbek és szüleik figyelmére.
Tippek gyereknek, férfiaknak

A WAMP Mini a gyerekeket célozza, egész biztosan örömet szereznek majd a legkisebbeknek  a Figurka textil babái, a Cerkabella kiadó bűbájos mesekönyvei, a Lyn divatmárka gyerekruhái és az Estrella puha talpú bőr cipői.
A praktikus ajándékok kedvelőinak ajánljuk a NOTO NOTES igényes kivitelű füzeteit, határidőnaplóit, Franta Ági hangulatos lámpáit, és Hajtmanszki Zoltán művészi igénnyel készülő fotóit, és plexire nyomott csipke finomságú fotóalapú printjeit.
A WAMP Spájz kínálata főként a férfiakat célozza, ebben a szekcióban szerepelnek majd a Herbatea Manufaktúra gyógynövényekkel dúsított fantasztikus gyógymézei, Szántó Tibor kézműves csokoládéi, a Party Macaron roppanós édességei, és a Panyolium illatos pálinkái.
WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod, minden, ami egyedi, minden, ami ajándék.
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről