Copy
Nyári divattrendek a WAMP-on május 12-én!
WAMP
Nyári divattrendek a WAMP-on

2013. május 12. Váci1
1052 Budapest, Váci utca 1.
Nyitva: 10.00-18.00 A belépés ingyenes
www.wamp.hu

A tavaszi szezon utolsó design vásárára május 12-én a Váci1-ben kerül sor. A belvárosi helyszínen ez alkalommal nem csupán a legjobb magyar tervezők és márkák mutatkoznak be, de a 2013 nyári divattrendeket is felvonultató kiállítással is készülnek a szervezők.
 
A WAMP-on kizárólag minőségi tárgyakkal találkozhatnak a látogatók, hiszen ez az egyetlen olyan design vásár, ahol a résztvevők előzetes zsűrizésen vesznek részt. A kínálatban egyedi és kis szériás ruhák, táskák és öltözék kiegészítők szerepelnek, emellett jó néhány, kifejezetten gyerekeket célzó márka is képviselteti magát, ezen a vasárnapon is jelentkezik a WAMP+ szelekció s természetesen gasztro szekció sem maradhat el.

Stílus Neked!

Az átriumban megrendezésre kerülő trendkiállításon – a WAMP tervezőinek kollekciójából válogatva – három fő irányzatot ismerhetnek meg alaposabban az újdonságokra érzékeny látogatók: az élénk színekkel operáló NEON, az örök klasszikus páros, a BLACK & WHITE, valamint a minták világába invitáló PRINT szelekciót. A divatrajongók amellett, hogy izgalmas darabokkal találkozhatnak sok hasznos tanácsot is kaphatnak azok viseléséhez vagy a már meglévő ruhatárba való beillesztéséhez. A tárlat szerves részeként egy virtuális divatmagazin bazároldalát stylistok keltik életre. 

Május végétől szabadtérre költözünk!

A WAMP május 26-án jelentkezik legközelebb, a már jól ismert nyári helyszínen, az Erzsébet téren.

Illatos ötletek

A trendek változása nem csupán a divatra, de a parfümökre is hatással van. Május 12-én a WAMP vendége lesz Zólyomi Zsolt parfümőr is, aki nem csupán illatújdonságokról mesél, de különleges illatosított ruhaápoló szerekkel és a trendkiállítás tematikájához illeszkedő parfümökkel is készül.
WAMP A JOY Napok-on is! Vásárolj kedvezményesen!

Ebben az évben a WAMP is benevezett a JOY Napok kedvezményes vásárlási akcióra. A JOY magazin májusi lapszámában a kuponok között a WAMP akciós, 20% kedvezményre jogosító ajánlata is megtalálható, amely ezen a vasárnapon majd 40 designer és márka termékeire vehető igénybe. Az akcióban részt vevő tervezők névsora itt található. 
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2013 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről