Copy

Design kevesebbért! – WAMP Summer Sale augusztus 4. Erzsébet tér

WAMP
Design kevesebbért! – WAMP Summer Sale 

WAMP design vásár
2013. augusztus 4.
11.00-19.00
Erzsébet tér
A belépés ingyenes.


Elérkeztünk a nyár legmelegebb hónapjához, augusztus 4-én ismét egy fergeteges design vásárra várják a szervezők a nagyközönséget az Erzsébet téren. Ezen a  a vasárnapon a WAMP történetében először, ám hagyományteremtő szándékkal a szokásos szezonvégi árleszállításokhoz kapcsolódva hatalmas kedvezményekkel készül a design fiesztán megjelenő több mint hetven alkotó. 

Akció! Akció!

Vége tehát a hezitálásnak, a vágyott darabbal távolról való ismerkedésnek, hiszen itt a remek alkalom a már hónapok óta kinézett ruha, divatkiegészítő, designajándék, gyermekjáték, mesekönyv vagy éppen a manufakturális körülmények között készülő gasztro termék beszerzésére.

A kiállítók között olyan neves divatmárkák szerepelnek majd, mint a rendre azonos gondolati szálhoz kapcsolódó kollekciókkal jelentkező Artista, a budapesti fotók alapján készült printekkel dekorált városi öltözeteket és táskákat kínáló Camou, illetve a finom matériákkal dolgozó Noár Line. Aki egy vagány pólóval bővítené ruhatárát, az egész biztosan talál kedvére valót az Erikataylor vagy a Szputnyik kínálatában. Ha egy-egy szemrevaló ékszer vásárlása a cél, Varga Bernadett gyöngyhorgolással készülő elegáns darabjai, vagy az Ottoman Design feltűnő modelljei biztos befutók lehetnek.

Aki pedig valami finomra is vágyik a vásári forgatagban, az is kedvezményes áron kóstolhatja meg többek között a nyár slágerét, az almából készülő habzóborokat az almaCID standján, vagy Party Macaron színpompás és mennyei ízkombinációjú macaronjait.


Keresd a matricákat és nyerj!

A vasárnapi vásárhoz kapcsolódóan gerilla kampányt is szervezünk. Keresd a WAMP Summer Sale feliratú matricákat szerte a városban, fotózz le egyet, vagy akár többet is, és a képet töltsd fel a WAMP Facebook oldalára. Nyereményed egy fehér WAMP logóval ellátott szuperkényelmes flip-flop, amelyet a vasárnapi vásáron vehetsz át. Siess, mert a papucsok száma korlátozott! 

WAMP a Szigeten is!

A nyári fesztiválszezon ebben az évben sem lehet teljes design vásár nélkül, ezért a WAMP egy hétre kiköltözik Magyarország legnagyobb nyári fesztiváljára, a Szigetre! A hat WAMP faházban tizenegy márka táskái, ékszerei, ruhái és öltözék kiegészítői design ajándéktárgyai lesznek kaphatók, sőt különleges teák is színesítik a kínálatot. 

WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2013 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.