Copy
WAMP
A kedvenc karácsonyi vásárod utolsó vasárnapja!
 
Itt az utolsó lehetőség, hogy beszerezd a tökéletes karácsonyi ajándékot! Az ünnepek előtti utolsó vasárnapon is érdemes lesz kilátogatni a Millenárisra, hiszen ez alkalommal szintén több mint 300 kiállító, több ezer terméke közül válogathatsz. A korábbi hetekhez hasonlóan a B csarnokban a design tárgyaké a főszerep, míg a D csarnokban  (a Csodák Palotája helyén) a minőségi élelmiszerek, különleges gasztronómiai termékek állnak a fókuszban.

Millenáris – B és D csarnok
December 16.
10.00 – 18.00
A belépés ingyenes!


Minden, ami ajándék

Az ünnepi fogásokhoz temérdek hozzávaló kelleti majd magát a D csarnokban. A kínálatban csokoládékülönlegességek, bonbonok, sütemények, lekvárok, szószok, fűszerolajok, sonkák, különféle kávék, teák, mézek, kézműves vörösborok, sőt különleges szakácskönyvek közül is válogathatnak a vásárlók.
 
A B csarnokban zavarba ejtő kínálat vár mindenkit. A több mint kétszáz magyar tervező munkái között egyedi tervezésű ruhákat, ékszereket és egyéb öltözék kiegészítőket találhatsz. Jó néhány grafikus és illusztrátor kiállítója is lesz a vásárnak, akiknek alkotásai között biztosan találsz személyre szabott, hosszú évekig örömet szerző ajándékot. Természetesen kitüntetett figyelmet élveznek maja a legkisebbek: gyerekruhák és játékok mellett, sok-sok igényes mesekönyv, társasjáték is más apróság várja a legkisebbeket és szüleiket.


Vasárnapig nyitva a WAMP pop-up store a MOM Parkban

December 23-ig tart nyitva a közel húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes „butik” a MOM Parkban. A pop-up store kínálatában WAMP két vadonatúj márkája, a WAMP Fashion és a WAMP Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek. A vásárlási élményt jótékonysági elemmel is gazdagítják a szervezők: az érdeklődőknek lehetősége nyílik adakozni az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára. Az adott témák legjobb hazai képviselői kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel szerepelnek. A Fashion prémium kategóriájú ruhákat, öltözék-kiegészítőket és táskákat, a Mini pedig gyerekruhákat, gyerekkönyveket, textil- és egyéb játékokat kínál.
Kreatív Karácsonyt!

A vasárnapi vásárral lezárjuk az idei évet, legközelebb 2013. februárjában jelentkezik a WAMP. A jövő évi időpontokat a weboldalunkon tesszük majd közzé.
Addig is Kreatív Karácsonyt és Boldog új évet kíván a WAMP.
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről