Copy
2. Műszak – A WAMP és a WeLoveBudapest közös programja június 23-án az Erzsébet téren
WAMP
2. Műszak – A WAMP és a WeLoveBudapest közös programja június 23-án az Erzsébet téren
 
A WAMP x WLB bemutatja: 2. Műszak – Budapest, ahogyan még sohasem láttad
2013. június 23. 11.00-22.00
Erzsébet tér

Június 23-án részben a nyári napfordulóhoz, a Szent Iván éjhez kapcsolódóan egy különleges, késő estébe nyúló eseményre kerül sor az Erzsébet téren. A designvásár mellett egyéb programokkal is várja az érdeklődőket a WAMP és a WeLoveBudapest

A rendezvényre a belépés ingyenes, a Cultivo estre a férőhelyek száma korlátozott!
További információ:
www.wamp.hu
www.welovebudapest.com

Design vásár...

A WAMP természetesen ismét a magyar designerek legjobbjait mutatja be a nagyközönségnek, sőt olyan tervezőket is felvonultat, akiknek munkái valamilyen formában reflektálnak Budapestre, fiatalosak, könnyedek, magukban hordozzák a nagyváros hangulatát, és a városi életérzést erősítik. A válogatásba olyan tárgyakat gyűjtenek egybe a szervezők, amelyek a turisták számára emlékeket idéznek, de az itt élőknek is a lüktető metropolisz új arcát mutatják meg.
A WAMP kiállítói között ott lesz többek között Hajtmanszki Zoltán és a Budapestet sajátos szűrőn keresztül megmutató érzékeny fotói, az Urban Legend városi legendákat rejtő, azokat QR kódokon keresztül felvillantó biciklis öltözékei, a Matyódesignnak a tradicionális mintakincset újragondoló pólói és ruhái.
A rendszeresen wampolók már jól ismerik a Büfé Budapest kínálatát, az állandó meglepetésekkel előálló vállalkozás most is speciális, Budapestet ízekben, illatokban megjelenítő finomságokkal készül.

Júniusban a Hónap Designere a Phaidra

Érzékiség, elegancia, kifinomultság és egy csipetnyi romantika. Ezekkel a jelzőkkel illetik leginkább az alig egy éve útjára indított magyar márka, a Phaidra darabjait. A Tisza Viktória nevével fémjelzett brand hiánypótló a magyar piacon, hiszen amellett, hogy a klasszikus nőies formákat hangsúlyozza, Viki nem titkolt célja, hogy minden vásárlója úgy érezze, nem csupán egy szépen kidolgozott fürdőruhával, de egy életérzéssel is gazdagabb lett. A márka legújabb, a korábbinál némiképp vagányabb és sportosabb vonalat követő kollekciója ezen a vasárnapon a WAMP-on debütál majd.

és más...

A szakmai partnerként csatlakozó, a kifejezetten budapesti programokat ajánló portál, a WeLoveBudapest önálló eseményekkel is emeli az rendezvény presztízsét.
18.00 órai kezdettel egy speciális Cultivo estre kerül sor a Design Terminálban. A pörgős, és kötetlen program olyan kreatív kezdeményezésekkel ismerteti meg a közönséget, amelyeknek célja, hogy Budapest ne csupán élhetőbb, de szerethetőbb nagyváros legyen. A beszélgetésben a világszerte népszerű Restaurant Day hazai szervezői, a városi kertészkedést népszerűsítő Közösségi kertek projektgazdái és a városképet kortárs képzőművészeti alkotásokkal színesítő Színes Város Csoport vesz részt. 20.00 órától pedig a szervezők a Fröccsteraszra várják mindazokat, akik kötetlenebb formában is beszélgetnének az előadókkal, hazai designerekkel, vagy csak egyszerűen buliznának, lazulnának egyet a nap végén.

WAMP a Gombold újra! programjában

Egy nappal korábban, június 22-én szombaton a design vásár szervezői speciális WAMP válogatással készülnek a Gombold újra! pályázat eredményhirdetésével és egész napos nagyszabású divateseményével párhuzamosan. A Millenáris B csarnokának galériáján egy látványos installáció keretében a WAMP-on rendszeresen kiállító divattervezők ruhái, öltözékkiegészítői kerülnek kiállításra. Az esti eredményhirdetésre is érdemes jegyet váltani, hiszen a WAMP – a korábbi évekhez hasonlóan – különdíjat ad át.
A program 12:00 - 22:00-ig tart nyitva, a belépés 15:00-ig díjtalan, utána a divatbemutatóra szóló jeggyel látogatható.

WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2013 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.