Copy
WAMP

Tíz ország tervezője Bécsben a WAMP-on!

 

2015. június 27.
11:00 – 20:00
Bécs – Múzeum Negyed
A belépés ingyenes.

Június 27-én a WAMP idén már harmadik alkalommal mutatja be a közép-európai régió tehetséges tervezőit Ausztria fővárosában. A szervezők minden eddiginél több alkotóval, piknikkel, flashmobbal interaktív workshoppokal és rengeteg helyben készült finomsággal várják a látogatókat a bécsi Múzeum Negyedben.

Június 27-én a WAMP soron következő bécsi kiadásán, tíz országból közel 150 tervező képviseli márkáját a több ezer fős nemzetközi közönség előtt. A közép-európai régió feltörekvő tervezőit bemutató vásáron a hazai és osztrák alkotók mellett, lengyel, szlovén, szerb, horvát, cseh, román, szlovák és holland dizájnerek munkáiból válogathatnak a divat szerelmesei. Lássunk néhány kiállítót, akivel a látogatók biztosan találkozhatnak szombaton:

Kerschbaumers

A divatrajongók figyelmébe ajánljuk a cseh PipiPunk vagány, színes harisnyáit, illetve az osztrák Kerschbaumers valódi bőrcipőit, és – kiegészítőit, amelynek minden egyes darabja kézzel készült Stephanie Kerschbaumer tervezőnő műhelyében. Az osztrák Birdly jewelry ékszermárkája a különleges darabok rajongói számára lehet kiváló választás. A kollekció fülbevalói, nyakláncai és gyűrűi a bécsi Duna-csatorna mentén található graffitivel borított fal darabjaiból készülnek, amely egészen egyedi mintázatot kölcsönöz az ékszereknek. 

Romani Design

Természetesen nem lesz hiány a magyar tervezőkből sem, közülük most a rangos angliai Pulse London dizájnkiállításon is bemutatkozó Lamoppe egyedi mintákban pompázó párnakollekcióit, illetve a Romani Design roma kultúrát és a mai trendeket ötvöző, új nyári kollekcióját emelnénk ki. Mindkét márka jelentős hazai és nemzetközi sikereket ért el, izgalmas színfoltjai lesznek a szombati vásárnak.

Nearnia

Minden álomból lehet valóság, ha igazán akarjuk. Ez az üzenete a WAMP-nak is, és ennek szimbólumaként szombaton minden látogató egy-egy léggömbre írhatja kívánságát, amelyet a jelenlévők egyszerre engednek a magasba a vásáron. A flashmobon háromszáz lufi repül majd Bécs fölé az égbe.
Lamoppe
Ecoheart

Gary Mash

Az ökodivat és a felelősségteljes dizájn híveinek Gary Mash biopamutból és kizárólag természetes alapanyagokból, etikus munkakörülmények között készült felnőtt és gyermek öltözékeit ajánljuk. A környezettudatosság felé egy apró, de nem jelentéktelen lépés lehet, ha a szlovák EcoHeart fából és puha szőrből készült, kézi gyártású fogkeféit használjuk a mindennapi fogápolás során.

Stahl Barbi & Havasi Gábor

A vásárláson túl több érdekes program is várja a látogatókat, nézzük, mire számíthatnak azok, akik szombaton kilátogatnak a bécsi Múzeum Negyedbe. A vásár melletti zöld területen a látogatók egy kellemes piknik keretében tudják elfogyasztani a gasztroszekció által kínált finomságokat WAMP-os plédeken és napernyők alatt. A jó hangulatról Stahl Barbara és Havasi Gábor duója gondoskodik, akik könnyed nyári, akusztikus élőzenét játszanak a piknikezőknek. A három éve alakult együttes a jazzes, soulos, olykor alternatívabb, improvizatív vonalat követi, populárisabb dalok feldolgozása mellett sok saját szerzeménnyel készülnek a WAMP-ra.

WellDone Dobre Rzeczy

A vásáron a látogatók nem csak kész termékeket vehetnek, hanem saját maguk is elkészíthetik őket. A Nearnia csapat segítségével a kreatív kedvűek különleges nyakláncokat, karkötőket gyárthatnak alumínium dobozok nyitófüléből. A saját készítésű ékszerek változatos formákban készíthetők, teljesen egyediek, így biztosan nem jönnek velünk szemben az utcán. Egy másik workshop keretében a lengyel WellDone Dobre Rzeczy tervezőcsapat standjánál az érdeklődők kedves filc báránykákat készíthetnek, amelynek bundája poháralátétként is funkcionál. Ajándéknak is kiváló, készítése pedig nagyon szórakoztató, a workshopot kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk.
További információ: www.wamp.at / https://www.facebook.com/WAMPvienna
PipiPunk
Birdly jewelry

 

WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2015 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről