Copy
Ismét az Erzsébet téren a WAMP!

2012. május 13.
11.00-19.00
Erzsébet tér

A hosszúra nyúlt tél után május 13-án megkezdődik a nyári időszámítás, s immár az Erzsébet téri sétányra várunk mindenkit, akit érdekelnek a magyar tervezők legújabb tárgyai. A vásáron közel száz designer kínálja majd portékáját, s a pezsgő forgatagban reméljük Te is megtalálod azt a finoman kidolgozott ékszert, egyedi táskát, vagány ruhadarabot vagy lakberendezési kiegészítőt, amelyre már régóta vágysz!

A hónap designere májusban Manuela

Közeleg a gyereknap, ezért májusban egy olyan márkát választottunk, amely kizárólag gyerekek számára tervezett öltözékeket kínál. A különleges pólók és ruhák új stílust csempésznek a legfiatalabb korosztály ruhatárába. A kizárólag természetes alapanyagokból előállított modellek mindegyikéből limitált mennyiség készül, így garantált az egyedi megjelenés! A hónap designerének járó standon vadonatúj printekkel és számos meglepetéssel vár Téged is Manuela.

Oszd meg velünk a véleményed! WAMP kérdőív 

A WAMP elégedettségi felmérés elkészítésére adott megbízást. Ennek célja, hogy felmérjük mennyire vagy elégedett vásárlóként a WAMP designvásár minőségével, szolgáltatásaival, s arra is kíváncsiak vagyunk milyen ötleteid vannak a jövőre vonatkozóan. Arra kérünk, hogy a linkre kattintva töltsd ki a kérdőívet. Érdemes rászánni néhány percet, hiszen a kitöltők között három 5.000 Ft. értékű WAMP vásárlási utalványt sorsolunk ki, amely a pop-up store-ban és a nyári vásárokon váltható be.

Pop-up store-t nyit a WAMP!

A váratlanul felbukkanó, rövid ideig nyitva tartó butikok népszerűsége Budapesten is egyre nagyobb. A MOM Park és a WAMP közös projektjének köszönhetően május 18-tól 26-ig a bevásárlóközpontban a kortárs magyar design legjavából válogathatsz. A kínálatban főként prémium kategóriájú egyedi tervezésű ruhák, ékszerek, divat kiegészítők és táskák szerepelnek majd, s előre meghirdetett időpontokban személyre szabott tanácsokkal is várunk, így valóban exkluzív élményben lehet részed!
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről