Copy
Nyári élmények a WAMP-on is!
WAMP
Nyári élmények a WAMP- on is! 

WAMP design vásár
2013. július 21.
11.00 -19.00
Erzsébet tér
 
A belépés ingyenes!

Július 21-én ismét várunk minden design rajongót az Erzsébet téri sétányon, ahol a fesztiválok pörgős nyüzsgéséből kilépve kellemes hangulatban találkozhattok kedvenc tervezőitekkel. Legyen szó egyedi ruhákról, amiken az évszak önfeledtsége köszön vissza, vagy nyári emlékeket őrző dobozkákról és füzetkékről, amit máshol nem találtok meg, itt biztosan meglelitek! 
Gyulai Natália a NATI 100% PURE IDEA tervezője által megálmodott Special Summer Edition 2013 nyári ruhakollekciója üdítő színfolt a hazai divatvilágban.  Az új kollekció figyelmet kelt színes vidám printelt  mintáival és a kivitelezés finom részletgazdagságával. Nem csak macskamániásoknak vagy japán fanoknak ajánljuk! A "Manekineko Love" kollekció 19 teljesen egyedi outfitből áll, melyek közül a WAMP-on is válogathattok majd!
A nyár sok élményt tartogat, és hogy legyen miben megőrizni őket, ebben segít Bősze Tímea egyedi, kézzel készített apró dobozaival és az emlékek feljegyzésére szolgáló füzetkéivel. Az apró emlékek megőrzésére szolgáló Memory boxok 100 százalékban újrahasznosított papírból vannak, míg a különböző méretű és funkciójú füzetek savmentes (ligninmentes) alapanyagból készülnek, háromféle variációban: A 'SHOPPER' a tudatos vásárlásban nyújt segítséget, így előre feljegyezheted, mire is akarsz költeni. Mindig akad olyan helyzet, amikor hirtelen meg/le kell jegyezned valamit. A 'NOTE' könnyen elfér még egy kisebb táskában is, ha helyzet van, csak kapd elő és jegyzetelj! Élményeket gyűjteni, majd emlékezni rájuk, jó dolog. A 'MEMO' - ba beragaszthatod a fesztivál jegyeket, fotókat, vagy akár benne őrizheted a lepréselt virágot.

Elköltözi a Sziget Eye!
Aki még nem próbálta ki a város legmagasabb mozgó panorámáját, siessen, mert az Erzsébet téren felállított óriáskerék július 21-ig látogatható, utána átköltözik a Sziget Fesztiválra!
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2013 WAMP : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Ezt a levelet azért kapod, mert regisztráltál a WAMP design vásár hírlevelére.
Our mailing address is:
1051 Budapest, Deák Ferenc utca 15.
 leiratkozás a hirlevélről