Copy
WAMP
Ezüstvasárnap is WAMP a Millenárison!

December 16.
Nyitva tartás: 10.00 – 18.00

Millenáris – B és D csarnok

Ezen a hétvégén még több tervező várja az érdeklődőket még szélesebb design és gasztro kínálattal, így mindenképpen érdemes most vasárnap is a Millenáris felé venni az irányt! Több mint 300 kiállító, több ezer terméke közül válogathatnak a látogatók: a Millenáris B csarnoka és annak galériája stílusos és igényes designtárgyakkal lesz teli, a D csarnok pedig a WAMP Spájznak - a minőségi élelmiszereknek és az igényes gasztronómiai termékeknek - ad otthont.
WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod, minden, ami egyedi, minden, ami ajándék.

Ötletek az eheti kiállítók termékei közül

Barátnőknek tökéletes választás lehet egy rafinált szabású Wildpastel ruha, vagy plexi fülbevaló, vendéggallér. Hosszú évekre szerezhet örömöt egy-egy vagány Bara Marianne kalap, Kuti Kriszta míves, féldrágakővel kombinált ékszere vagy éppen Ducsai Judit sokféleképpen variálható táskái, Ezek közül a legújabb darabok a WAMP-on mutatkoznak be. Az extrémebb stílus hívei biztosan beleszeretnek Berecz Vanda formára feszített azonnal felismerhető bőrtáskáiba, vagy a MIMM jellegzetes, sokszor madárkákkal, szívekkel díszített filccel kombinált gyöngyös nyakékeibe, csilingelő fülbevalóiba.

A fiatalabb korosztálynak szólnak a Creative Bike fényvisszaverő mintákkal ellátott, vagy a MUSU kedves grafikákkal díszített biciklis ruhái. Sokak számára lehet kedves ajándék Hitka Viktória márkája, a Soulglobes bájos, történetmesélős nyaklánca. Szintén vagány leányzókat céloz a Suck Right!, amelynek legújabb bőrrel kombinált kámeás gyűrű kollekciója ezen a vasárnapon debütál majd.

A gyerekek elégedettségét kivívni kétségtelenül komoly kihívás. Garantált sikert aratnak majd a legkisebbek körében a Freshka tüneményes horgolt figurái, a Kartonjáték papír játékai és festhető babaházai, vagy a Csimota Kiadó művészi igényességgel illusztrált mesekönyvei.

Akik egyedi darabokkal szeretnék kiegészíteni otthonuk berendezését, azoknak ajánljuk a Tilka színes textilkábeleit, és azok felhasználásával készülő lámpákat. A folklór elemekkel dekorált Folqa figurák és konyhai alátétek új színfoltot csempésztek a hazai piacra, s a család egyik tagja a Paprikamolnár speciális metálos csillogású karácsonyi öltözékben várja majd új gazdáját. Egy stílusos konyhában szintén remekül mutat Kósa Gabi versidézetekkel átszőtt konyharuha szettjei.
Ha pedig némi relaxálás is ráfér az ajándékozottra telitalálat lehet a Mylo Pillow relaxációs szempárnája.

A D csarnokban mindenki sikeresen feltöltheti a Spájzot, a férfiak pedig egész biztosan értékelni fogják a Brót Pékség tartósítószermentes házi kenyereit, a Kőteleki Kaptár extra minőségű mézeit, a és a Choco Deli elképesztő csokis finomságait.

Tradició és varázslat

A KREA hallgatói Matisz Aliz oktató, enteriőrtervező és stylist vezetésével a WAMP felkérésére karácsonyi installációt terveztek. Az erdei karácsonyi lakomára terített pompás asztalt a bejárattal szemben állítják fel az iskola enteriőrtervező és enteriőrstylist szakos hallgatók. A leendő dizájnerek a dísztárgyak zömét közös műhelymunkában kivitelezték, de külső tervezőktől is válogattak.A standon jelen lévő diákok és tanáruk megjelenésének megtervezésében a Kreás divattervezők és divatstylistok segítettek. A másodéves diákok az enteriőrösök terveiből inspirálódva egyedileg, kézzel készített, ünnepi hangulatú kiegészítőkkel ékesítették az egységes öltözékeket.


December 23-ig WAMP pop-up store a MOM Parkban

Karácsonyig közel húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes „butik” várja a nagyközönséget. A MOM Park és a WAMP közös projektjében a WAMP két vadonatúj márkája, a WAMP Fashion és a WAMP Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek majd. Az adott témák legjobb hazai képviselői kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel szerepelnek . A Fashion prémium kategóriájú ruhákat, öltözék-kiegészítőket és táskákat, a Mini pedig gyerekruhákat, gyerekkönyveket, textil- és egyéb játékokat és sok más olyan tárgyat kínál majd, amelyek méltán igényt tarthatnak a legkisebbek és szüleik figyelmére.
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről