Copy
WAMP
WAMP Fashion – minden, ami divat
 
December első vasárnapján a Millenáris két csarnokában jelentkezik a népszerű design vásár, a WAMP. Az idén első alkalommal jelentkező WAMP Fashion, amely egyben az idei év utolsó tematikus vására, a magyar tervezők új generációját mutatja be, s a divat új irányaira fókuszál. A WAMP nem titkolt szándéka, hogy folyamatosan friss tehetségeket mutasson be a nagyközönségnek.

2012. december 2.
Millenáris
10.00-18.00

Minden, ami divat

A szervezők kifejezetten erre az alkalomra exkluzív SHOWROOM-ot alakítanak ki, ahol a legkreatívabb alkotók kapnak bemutatkozási lehetőséget. A fókuszban a kis fekete és az ünnepi szezonhoz illeszkedő öltözékek, táskák és ékszerek állnak majd. A résztvevők között szerepel az Annchi Fashion, az Artista, a Bódis Boglárka és Gajer Emese alapította Elysian, az Ooh my deer, Tamara Barnoff, valamint a Waiting for You. A divatmárkák mellett ott lesz Berecz Vanda és különleges bőrtáskái és a szintén táskákat kínáló KAG is. Ékszerekkel készül az Ékezet Galéria, a NYD, az Ottoman Design és Ternovszky Zita testékszer tervező.
A divat vásár mellett számos kapcsolódó program is várja a divatrajongókat, a kifejezetten erre az alkalomra készített fotófal előtt pedig azonnal meg is örökíthetik legújabb szerzeményeiket. A vásárlókat személyre szabott stílustanácsadás keretében stylistok is segítik, akik nem csupán öltözködéssel kapcsolatos kérdésekre válaszolnak, de beavatnak az aktuális trendekbe, sőt eligazítanak a designerek kollekciói között, hogy bárki könnyedén kiválaszthassa tökéletes ünnepi öltözékét.
A látogatók az Ékezet Galéria programjában az ékszerkészítés kulisszái mögé is bepillanthatnak, s számos műhelytitokra is fény derül.

WAMP - A kedvenc karácsonyi vásárod
 
A WAMP az adventi időszakban idén is háromszor jelentkezik, alkalmanként több mint 300 tervezővel, a legjobb magyar designerek újdonságaival és gasztro termékkel. Bronz, ezüst, -és aranyvasárnap a Millenáris B és D csarnokában a design vásár vadonatúj szekciói egy fedél alatt is bemutatkoznak. A WAMP SPÁJZ minőségi és szépen csomagolt gasztronómia termékkel csábít, a WAMP FASHION csupa olyasmit kínál, ami a divathoz kötődik, egyedi tervezésű ruhákat, cipőket, ékszereket, táskákat és egyéb öltözék kiegészítőket. A WAMP MINI kifejezetten a gyerekeket célozza: gyerekruhák, könyvek, játékok, és minden egyéb, ami a legkisebbek és szüleik figyelmére számot tarthat.  A WAMP VINTAGE látogatói antik csecsebecsék, ékszerek, ma is hordható ruhák, felújított minőségi bőrtáskák, cipők és más kiegészítők között tobzódhatnak, a tárgykultúra iránt érdeklődőket pedig mai szemmel is értéket képviselő design tárgyak várják. A WAMP ART a kortárs képzőművészet friss eredményeire és szereplőire koncentrál.
A vásáron egyedi ajándékokkal  és temérdek újdonsággal találkozhatnak majd a látogatók, sőt a szervezők  sok-sok meglepetéssel és karácsonyi hangulattal is készülnek. WAMP Karácsony – minden, ami ajándék.
2011. december 9., 16., 23.
Millenáris B és D csarnok

WAMP pop-up store a MOM Parkban

Az adventi időszakban november 28. és december 23. között közel húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes „butik” várja a nagyközönséget. A MOM Park és a WAMP közös projektjében bő három hét alatt a WAMP két vadonatúj márkája, a WAMP Fashion és a WAMP Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek majd. A vásárlási élményt jótékonysági elemmel is gazdagítják a szervezők: az érdeklődőknek lehetősége lesz adakozni az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára.

 
 A WAMP pop-up store kínálatában egyaránt helyet kapnak a komoly hazai márkák és a feltörekvő tehetségek termékei. A WAMP Fashion divattervezői közül ott lesz a már jól ismert csoport, az Artista, az Aquanauta, a Fehér Beatrix alapította Camou, valamint Szerencsés Gabo aktuális kollekciója. Jó néhány táskatervező is részt vesz a projektben: a Laoni míves kidolgozású munkákkal, Lengyel Zsuzsi színpompás praktikus modellekkel, Juhász Dóra pedig borítéktáskákkal, kesztyűkkel és új laptop és iPad tokokat tartalmazó Laptok szériájával jelentkezik majd. Két kalaptervező munkái is színesítik a WAMP Fashion szekciót: Bara Marianne elegáns, Schilling Kolos extravagáns darabokat hoz majd el, a Wildpastel pedig különleges plexi ékszerekkel készül.
 
A WAMP Mini szekcióból sem hiányozhatnak a gyerekruhák. A Lyn új stílust csempész a legfiatalabb korosztály ruhatárába, modelljeik kizárólag természetes alapanyagokból, limitált mennyiségben készülnek, így garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. A Cerkabella és a Csimota könyvkiadók olyan igényes tartalmú, művészien illusztrált gyermek és ifjúsági könyvek kiadásával foglalkoznak, amelyek egész biztosan kedvet csinálnak az olvasáshoz. A Kattuska formatervezett gyerekszoba kiegészítőkkel, a Manka pedig ellenállhatatlan textiljátékokkal várja a gyerekeket.
 
Az ünnepek előtt néhány különleges lakberendezési kiegészítővel is készül a WAMP. A főként üveg és porcelán felhasználásával készülő MLamp olvasó-, asztali- és állólámpái, Pongrácz Farkas rugalmas, fényáteresztő, hőálló műanyag lámpákat tartalmazó Plümo márkája, valamint Imecs Kata egyedi printekkel készülő bőrhatású párnái és puffjai egyedi karaktert csempésznek bármilyen enteriőrbe.
 
A WAMP a tavaszi nagy sikerű válogatást követően hosszabb nyitva tartással jelentkezik, s a pop-up store működési elvét követve rövid ideig tartó, ám annál látványosabb megjelenésre számíthatnak a vásárlók. A helyszín karakteréhez és a brand arculatához tökéletesen illeszkedő, mégis formabontó installáció a MOM Park földszintjén az információs pult mellett kap helyet.
 
Nyitás: november 28. 14 óra
Nyitva tartás:
november 28 – december 23.
H-Sz: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről