Copy
Vasárnaptól ismét az Erzsébet téren a WAMP!
WAMP

Vasárnaptól ismét az Erzsébet téren a WAMP!


WAMP – a design vásár
2013. május 26. 11.00-19.00
Erzsébet tér
A belépés ingyenes

Május 26-án megkezdődik a nyári időszámítás a WAMP-on, s immár az Erzsébet téri sétányra várunk benneteket. A látványában is megújuló vásárhoz ezen a vasárnapon közel száz designer csatlakozik, s a pezsgő forgatagban jó néhány újdonsággal találkozhattok majd.
A hónap designere a Lokalwear

A fiatal divatmárka kollekciói egy-egy tipikusan magyar motívumot emelnek ki, értelmeznek újra, legyen szó kézzel készült kalocsai csipke nyakláncokról, matyó motívumokat formázó műanyag fülbevalókról, vagy éppen fantasztikus hímzésmintákkal nyomott pólókról. A Lokalwear természetesen újdonságokkal is készül a WAMP-ra, hiszen a fantasztikus kalocsai csipke felhasználásával készülő ékszer kolllekciójuk, a Richelieu legújabb darabjai itt mutatkoznak be első ízben a nagyközönség előtt.

Valami finom...

Az Erzsébet téren természetesen gasztro tematikájú kiállítók is ott lesznek. A WAMP vendége lesz a kézműves söröket csapoló Főzdebusz, s több vadonatúj szereplő is csatlakozik a vásárhoz. Az AlmaCid szénsavas almabort, azaz cidert készít, amely egy alacsony alkoholtartalmú frissítő. A Hecserli forgalmazza a Bodnár Sajtmanufaktúra termékeit, amelyek között 1-6 hónapig érlelt vörösboros, faszenes, szarvasgombás, kakukkfüves, cseresznyefával füstölt félkemény sajtok, lágy sajtok, sőt sajtbonbonok is találhatók.

Valami más...

A divatrajongókat biztosan lázba hozzák az Artista vagy az Ooh my deer legújabb ruha kollekciói, új táskákkal érkezik a KlassDSign, s különleges ékszereket kínál majd Zsabokorszky Lili, a Rosehip valamint a főként porcelánnal dolgozó Fürtös Ilka is. Szintén újdonságokkal készül a gyerekruhákra szakosodott Lyn és a Ribizli, s a Csimota Kiadó is sok-sok érdekes mesekönyvvel jelentkezik majd. Szintén a gyerekekhez szól a Bóbita Babrálda programja, amely izgalmas kreatív foglalkozással várja a legkisebbeket és szüleiket.

Valami új...

Figyeljétek a Pesti Est aktuális számát, mert minden héten, amikor WAMP design vásárt rendezünk két tervező akciós kuponjait találjátok a programmagazinban!
A legújabb kiadvány már csütörtöktől elérhető!

WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2013 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről