Copy
WAMP Mini – minden, ami gyerek

November 18.
10.00-18.00
Millenáris Fogadó
 
Jó hír a design rajongóknak, hogy november elejétől Karácsonyig minden vasárnap megrendezésre kerül a WAMP design vásár a Millenárison, ám hétről-hétre más-más terület képviselői kerülnek a fókuszba. A design vásár az adventet megelőző időszakban egy vadonatúj koncepció szerint öt témakör képviselőit vonultatja fel. November 18-án a WAMP Mini várja az érdeklődőket a Millenáris Fogadóban, de természetesen a térben is elkülönülten megjelenő szekció mellett a WAMP jól ismert designerei és gasztro kiállítói is ott lesznek a már megszokott formában.

Fókuszban a legkisebbek

A vadonatúj szekció fókuszában a gyerekek állnak, a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig.  A hónap harmadik vasárnapján a téma legjobb hazai képviselői lesznek jelen kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel.  A palettán minőségi gyerekruhák, hordozók, hálózsákok, pólyák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és sok más olyan tárgy is szerepel, ami a legkisebbek és szüleik figyelmére egyaránt számot tarthat.
 A vásárláson kívül a WAMP Mini több kreatív, családi foglalkozást is kínál.

Jövő héten WAMP Art

November 25-én minden, ami szép

A WAMP új, kortárs művészet bemutató vásárán kreatív művészeti csoportok és a legjobb hazai kortárs galériák egyaránt részt vesznek. Köztük a Kisterem, aki London és Bázel legnagyobb műkereskedelmi vásárain is kiállít, az Acb Galéria, aki élvonalbeli külföldi művészek budapesti bemutatói mellett Hongkong és Párizs fontos művészeti vásárainak kedvelt és sikeres szereplője. A WAMP vendége lesz a többek között egyedi és sokszorosított grafikákat kínáló Printa, sőt olyan független csoportok is képviseltetik magukat, mint a Lumen Fotóművészeti Alapítvány vagy a Szövetség 39.


Programok

10.00     Az egyedi, személyre szabott süteményeket kínáló Kopenka közös karácsonyi marcipán hóember és Mikulás készítésre várja a gyerekeket.
11.30     A WAMP Mini alkalmából kerül sor a Mindenki tud rajzolni című kreatív gyerekkönyv bemutatójára is.  "Ez az album olyan gyerekeknek készült, akik szeretnek rajzolni és olyanoknak, akik még nem."Az ismertető követően a szerzők közös rajzolást, színezést szerveznek, a kötet feladataihoz kapcsolódóan. 
16.00     Illusztrációs kurzus kicsiknek és nagyoknak Radnóti Blanka és Szepesi-Szűcs Barbara vezetésével. A program A három fenyőfa című mese alapján a karácsonyi történethez kapcsolódó illusztrációt készíthetik el vállalkozó kedvű alkotók, amelyet természetesen meg is tarthatnak. 
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről