Copy
WAMP a nyár közepén is!
WAMP
WAMP a nyár közepén is!

WAMP design vásár
2013. július 7.
11.00-19.00
Erzsébet tér

A belépés ingyenes!
 
Ahogyan már megszokhattátok, júliusban is két alkalommal jelentkezik a WAMP. E hónapban először július 7-én várunk mindenkit, aki az elmúlt évek során a designvásár lelkes törzslátogatójává vált, és azokat is, akik csak néhány hónapja ismerkedtek meg a pezsgő hangulatú vásári forgataggal. Tartozz bármelyik csoportba, ha érdekel a hazai tárgykultúra, ha valami különlegességre vágysz, töltsd velünk ezt a vasárnapot az Erzsébet tér árnyas fái alatt.
A szabadtéri vásárokon mindig találkozhatsz újdonságokkal: most két tervező friss kollekcióját ajánljuk figyelmedbe. Mindketten szeretik a betűket, lételemük a vidámság, stílusuk laza és egyszerre elegáns. 


A KlassDSign egyéves szülinapja alkalmából egy elegánsabb és színesebb kollekciót indított útjára, amelyben a népszerű farmertáskák új változatai mellett színes clutch-ok is helyet kaptak. A vadi új modellek korall, menta és nyers színben hódítanak, s természetesen a már sokak által kedvelt cserélhető masnikkal díszíthetők. A WAMP-on a stílusos idézetekkel dekorált darabokat is megveheted majd. 

Mester Fanni különféle könyvek, szótárak lapjaira rajzol stencil képeket. A grafikára jellemző szavak közül egy biztosan megtalálható az alapot jelentő könyvlapon. Jelenleg mesefigurák, különböző tárgyak és jelek mellett olyan hírességek szerepelnek egy-egy szótár lapon mint  Elvis, Lincoln, II. Erzsébet. Fanni erre a vasárnapra egy egészen új sorozattal készül, amelyben magyar illetve külföldi költők, írók, zeneszerzők arcképei lesznek láthatóak műveik egy lapján.
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2013 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.