Copy
6 év, 76 vásár, 750 kiállító, 600.000 látogató, 3 design fesztivál, 9 külföldi kiállítás és 4 szakmai elismerés a Wamp mérlege.
6 évesek lettünk! Születésnapi design vásár
 
2012 július 15.
11.00-19.00
Erzsébet tér
 
6 év, 76 vásár, 750 kiállító, 600.000 látogató, 3 design fesztivál, 9 külföldi kiállítás és 4 szakmai elismerés a Wamp mérlege. Az elmúlt több mint fél évtizedet szeretnénk egy születésnapi vásár keretében Veletek is megünnepelni. Július 15-én tehát várunk mindenkit az Erzsébet térre, aki az eltelt évek során a WAMP lelkes törzslátogatójává vált, azokat akik még csak nemrég ismerkedtek meg a pezsgő hangulatú vásári forgataggal, s  természetesen mindenkit, akit érdekel a magyar tárgy- és formakultúra, a hazai tervezők munkássága. Töltsétek velünk ezt a napot, ünnepeljünk együtt!
A hónap designere júliusban Kalácska Zsanett
Neve sokak számára onnan lehet ismerős, hogy tulipános ékszereiért ő kapta a WAMP-különdíját az idei Gombold újra! pályázaton. A hónap designerének járó extra-standra új formába öntötte a tárgyait és a viseletüket is megkönnyítette.
Zwana márkanév alatt Kalácska Zsanettet egymáshoz kapcsolható elemekből készülő tárgyak tervezésével foglalkozik. Főleg ékszereket és öltözék-kiegészítőket készít, de a tervei között lakberendezési és dekorációs munkák is akadnak.
Te mit lőttél a WAMP-on?
Keressük a többszázezer, az elmúlt hat év során a WAMP vásárokon gazdára talált tárgy tulajdonosait.
Ha Te is köztük vagy, gyere el vasárnap az Erzsébet térre, készíts egy fotót, amelyen együtt szerepelsz kedvenc WAMP-os tárgyaddal.  Töltsd fel a fotót a WAMP design vásár Facebook oldalára, írj hozzá egy rövid kommentet, s mi a legtöbb szavazatot begyüjtő összeállítást egy 10.000 forintos vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk.
Születésnapi party
A hatodik születésnapot a WAMP-on kiállító tervezőkkel és partnereinkkel ünnepeltük, a Design Terminál második emeleti teraszán tartottunk állófogadást, a Costes étterem  étterem jóvoltából, és természetesen nem maradt el a tortavágás sem, köszönjük  Raj Ráhel tortatervezőnek! Az este folyamán Dj Simon Iddol szórakoztatta a vendégeinket. Az éppen hat évvel ezelőtt életre hívott WAMP egy addig ismeretlen kulturális fórumot vezetett be a hazai piacon. Az egyedi és kisszériás termékeket, tárgyakat kínáló designpiac, amely vonzó példájával mára már jónéhány követőre is talált, kedvelt intézménnyé, a WAMP pedig egy országosan ismert designszervezetté vált. A több mint fél évtized alatt a havonta megrendezésre kerülő design vásárok mellett a tevékenységi körünk egyre bővült, s úgy érezzük egy új fejezethez érkeztünk. A születésnap alkalmából jelentettük be, hogy Gerendai Károly szakmai befektetőként csatlakozik a WAMP-hoz.

A születésnapi hangulatmester a fergeteges Holy Rollerz lesz.

WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről