Copy

Oud en nieuw: wisseling van de wacht

Een nieuw jaar start met een einde en een begin. Wellicht het einde van een baan, afronding van een project, maar ook een begin van nieuwe kansen en mogelijkheden. Oud én nieuw, ook voor CNW brengt het nieuwe jaar veranderingen en ontwikkelingen met zich mee.
Wij zijn blij u te mogen aankondigen dat Vion Jamin per 1 januari 2012 Fred Jamin, oprichter en directeur van CNW, zal opvolgen. Komende tijd zal Fred Jamin nog op diverse fronten actief blijven. Vion Jamin, al lange tijd betrokken bij CNW, zal de ingeslagen weg van CNW verder voortzetten en uitbouwen. Wij gaan van 2012 een fantastisch jaar maken en zien het jaar vol vertrouwen tegemoet.
 
CNW wenst u een inspirerend 2012 toe vol kansen en nieuwe mogelijkheden. Ook in het nieuwe jaar hopen wij op een vruchtbare en inspirerende samenwerking!
Interview Fred Jamin
Oud en nieuw: ontstaan en continuering
Begonnen als leerling stuurman op de grote handelsvaart, doorgegroeid naar 1e stuurman, de wal op gegaan en manager geworden bij ECT. Ondernemend, risico nemend, toekomstgericht, mensgericht. Een sfeermaker, betrokken..
Lees verder >>
Goede voornemens
De crisis houdt momenteel veel bedrijven in hun greep. De waan van de dag lijkt te regeren. Bij veel bedrijven is de eerste reactie: controleren en saneren. Alles weer in de hand te krijgen, ingegeven door de valkuil van de kortetermijn-gerichtheid. Langetermijnstrategieën verdwijnen in het archief.
Lees verder >> 
Tips en meer
GRATIS TALENTENCHECK:
Volg CNW LinkedIn en win! >>

CNW YOUTUBE:
Inspirerende beelden >>
 
TIPS:
Crisis Check 2012 >>
 
BLOG VION JAMIN:
Macht psychologen? >>