Copy
UITNODIGING INTRODUCTIE WORKSHOP - HOE DOORBREEK JE EEN IMPASSE?
View this email in your browser
INTRODUCTIE 'DOORBREEK JE IMPASSE' 
 
In deze tijd kennen we meerdere uitdagingen veroorzaakt door bijvoorbeeld een toenemende concurrentie, grote maatschappelijke en economische veranderingen en een informatie-toevloed via social media. De hoge eisen die daarbij worden gesteld door onszelf en onze omgeving vereisen:
  • Een voortdurende persoonlijke ontwikkeling
  • Een hoge mate van zelfkennis
  • Een  sterk persoonlijk evenwicht
  • Een set waarden die past met de kernwaarden van een organisatie
Verschillende interne of externe omstandigheden kunnen één of meer van deze pijlers laten wankelen. Om de balans te herstellen is actie nodig. Bij voorkeur tijdig, om schade aan de persoon en/of de organisatie te voorkomen. Dit vereist een goede relatie tussen werkgever en werknemer waarin de werknemer open over zijn of haar behoeften, knelpunten en kwaliteiten kan communiceren. Ook vereist dit het besef van werkgevers dat kleine en grotere impasses (periodes van relatieve stilstand in de persoonlijke ontwikkeling) bij het leven van mensen en dus medewerkers horen. Op tijd en zorgvuldig handelen op basis van de eerste signalen is van groot belang om gezondheids- , welzijnskosten en organisatiekosten te besparen.
 
Om die reden organiseert CNW een introductie workshop op 2 februari van 9.00 uur tot 11.00 uur in Rotterdam voor werkgevers en HRM-personeel waarin wij u kennis laten maken met ons nieuwe programma  ‘Hoe Doorbreek Je een Impasse?’
 
Het programma van normaliter 6 halve dagen is bedoeld om de weg vrij te maken naar een doelgerichte en effectieve loopbaan. Tijdens de introductie workshop op 2 februari maakt u kort kennis met het programma. We introduceren de theorie achter impasses die is opgetekend door de Amerikaanse psychotherapeut en loopbaanadviseur aan de Harvard Universiteit, dr. Timothy Butler. Hij heeft de patronen achter het ontstaan van impasses helder in kaart gebracht en toont bovendien aan dat deze noodzakelijk zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens. Ook rijken we u een instrument aan waarmee u uw emotionele intelligentie kunt voeden. Hetzelfde instrument zet Google in om hun mensen gemotiveerder, sociaalvaardiger en effectiever te maken.

Graag nodigen wij u uit om op 2 februari deel te nemen.
Locatie: Rotterdam
Tijdstip: 9.00 uur – 11.00 uur

 

Aanmelden Workshop 'Hoe doorbreek je een impasse?'
Share
Tweet
Forward
LinkedIn
Twitter
Website
U ontvangt deze CNW nieuwsbrief omdat u een relatie bent van CNW (voorheen Centrum Nieuw Werk).

Onze contactgegevens zijn:
CNW Loopbaanadvies                                             CNW Re-integratie
Postbus 36423                                                         Slinge 600
1020 MK  Amsterdam                                              3086 EX  Rotterdam 

Telefoon: 088 - 42 00 100                                        Telefoon: 088 - 42 42 100
E-mail:    loopbaanadvies@cnw.nl                           E-mail:    info@cnwreintegratie.nl 
Website: www.cnw.nl                                               Website: www.cnwreintegratie.nl

Uitschrijven    Bijwerken mailingvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp