Problemer med at læse denne e-mail? 
Vis nyhedsbrevet i din browser
Code of Care logo
Følg
Følg
Følg
// Vi hjælper virksomheder med at blive endnu mere socialt ansvarlige //

Code of Care Hedensted – de er flyvende


I Code of Care DK vil vi fremadrettet gøre mere ud af at præsentere vores lokalafdelinger. Vi starter med Hedensted. Code of Care Hedensted gør nemlig et kæmpe stykke arbejde lokalt. De er ekstremt dygtige til at samle byens erhvervsliv, og de har stor succes med at involvere virksomheder i forhold til at tage et socialt ansvar. Læs om alle de aktiviteter, de har gang i...
 

To Care or Not arrangement d. 15. september 2016

 
Code of Care Hedensted samlede forleden 100 nysgerrige erhvervsfolk og andre interesserede til et spændende arrangement,  der havde til formål at oplyse og inspirere virksomheder og organisationer i kommunen, til at udvikle deres sociale ansvar. Jason Watt og Clifford var blandt andet med til at give arrangementet ekstra stemning og bevidsthed omkring hvordan man kommer igen på arbejdsmarkedet. Hos Code of Care tror vi på, at vejen tilbage lykkes gennem et effektivt og aktivt erhvervsliv. I Code of Care regi kalder vi det en lokal taskforce. Sådan en taskforce har de i Hedensted!
 
Alt i alt må det siges at være en aften, hvor der på bedste vis blev delt ud af erfaringer med at hjælpe de ledige på kanten af arbejdsmarkedet ind på plads igen.  Ligesom deltagerne fik et indtryk af, hvorfor Code of Care tankegangen giver mening for virksomhederne.
 
Det var ligeledes en kærkommen lejlighed for arrangørerne til at benytte det efterhånden veletablerede projekt ”Dag til dag job”, hvilket viste sig at blive en kæmpe succes for alle parter. Særligt bør nævnes de 12 deltagere i projekt ”Dag til dag job”, der i denne forbindelse fik en helt unik mulighed for, at få afprøvet deres nyerhvervede viden inden for madlavning og samarbejde.

læs mere om den særdeles positive aften her
 

Omvendt jobmesse
 

Som et anderledes tiltag har man i Hedensted Kommune valgt at vende tingene på hovedet, og lave det man bedst kan kalde en ”omvendt jobmesse”. En messe, hvor det er virksomhederne, der gør sig til over for de ledige i stedet for den anden vej rundt. Og succesen er ikke til at tage fejl af. 56 er allerede kommet i job efter at have besøgt messen, der også skal ses som en hjælp til de ledige, der er lidt mere tilbageholdende, og hvor det at være den, der skal tage det første skridt virker skræmmende.

DR.dk har lavet en artikel om projektet med Lilla Christiansen som har haft succes med at deltage i projektet, hvilket har ført til at Laila i dag har fast job. Artiklen kan læses her.

Dag til dag projekt

 
Gennem det sidste halvandet år har Hedensted kommune sammen med Code of Care taskforcen haft stor succes med skabe en lang række småjobs. Projektet går i al sin enkelthed ud på, at kontanthjælpsmodtagere tilbyder deres arbejdskraft fra dag til dag. Virksomhederne kan så købe denne arbejdskraft, hvis de har en mindre opgave, som skal løses. Gennem denne kontakt skabes der grobund for en fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet eller varigt job - eller i nogle tilfælde har kontanthjælpsmodtageren valgt at tage en uddannelse - eksempelvis hvor interessen er blevet vakt i forbindelse med udførsel af opgaven. Læs mere her
 
Code of Care er en non profitorganisation, som fokuserer på at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet - dette gøres ved at involvere virksomhederne. Vi hjælper med at udvikle virksomhedens sociale ansvar til gavn for alle.
 
Kontakt os: 41 78 37 09 eller læs mere på www.codeofcare.dk

Code of Care - Kirkestræde 4.1., 7500 Holstebro
Share
Share
Email Marketing Powered by Mailchimp