Copy
View this email in your browser

Innovasjon til markedet i 2020

Vi har endelig tatt fatt på et nytt og spennende år og tenkte da sende en oppdatering på året som har vært.
Selv om 2020 var et tøft og vanskelig år på mange måter, har vi alikevel klart å nå flere milepæler innen vår utvikling rundt leveranse av energieffektiv infrastruktur. Gjennom 2020 har vi levert på alle våre satsningsområder, noe som vi har jobbet i 4 år med å få til. Dette er vi utrolig stolte over og gleder oss til å jobbe videre med nye og spennende prosjekter.

Her kommer en oversikt over noen av årets høydepunkter.
 

Innovativ og miljøvennlig dypstabilisering av vei
MSS deltok i utviklingsprosjektet ledet av Agder Fylkeskommune, UiA og Presis Vegdrift. Prosjektet var å lage en testvei med nye innovative produkter som vil sikre lengre levetid, lavere vedlikeholdskostnader og bedre miljøegenskaper. RoadCem ble i 2020 installert i Norge for første gang. 

Se video fra installasjonen her.
 
Første Vinyl Spunt levert i Norge
I 2020 leverte vi det første prosjektet med Vinyl Spunt i Norge. Lillestrøm kommune hadde behov for å håndtere gassproblemer i et boligfelt. På oppdrag for Braathen Landskapsentreprenør AS skulle Hercules Fundamentering sette en spuntvegg som en barriere for å stoppe gass. Løsningen ble spunt i vinyl.

Se video fra installasjonen her.
 

MSS vant  Vardebrua anbudet
Vestland Fylkeskommune lyste i 2020 for første ut et prosjekt for bygging av ny gang- og sykkelbru i kompositt. Omfanget var en gang- og sykkelbru som er 24 meter lang og 3.5 meter bred, og installasjonen av denne. Bruen skal gå over fylkesveg 565 på Fonnes i Austrheim kommune og vil binde sammen en 700 meter lang gang- og Sykkelsti.

Les mer om tildelingen og prosjektet her.
 

Installert G/S bru på eksisterende betongbru over jernbane
Tidlig i 2020 leverte vi 9 brudekker i kompositt som ble installert på en eksisterende betongbru som går over en jernbane. Utfordringer med vekt i kombinasjon ønske om rask og effektiv installasjon gjorde at valget landet på kompositt.

Se mer bilder og informasjon her.
 
Website
LinkedIn
Copyright © 2021 Module Solutions & Systems AS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp