Copy

Voolerin sähköpostiuutiset

 Voit myös seurata meitä Facebookissa ja LinkedInissä.

Rajaton virtuaalikonsertti aloittaa marraskuussa tehtävän, maksuttoman tapahtumatori -kokeilun  Voolerin asiakkaille. Haluaisivatko sinunkin asiakkaasi osallistua? Tai haluaisitko mukaan sisällöntuottajaksi?
Vooler tekee yhteistyössä Rajaton lauluyhtyeen, SPR:n, Neuropisteen ja Kuori Oy:n (Yetitablet) kanssa tapahtumatori -kokeilun, jossa tarjotaan ikäihmisille maksuttomia virikepalveluita marraskuun aikana. 
Tavoitteena on tarjota isommalla valikoimalla parempia virike- ja arkikuntoutuksen palveluita. Tämä tehdään yhdistämällä useamman organisaation ja yksiköiden sisällöntuotanto. Kiinnostuitko?
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
Hyvinvointiteknologiamessuilla on tiistaina Voolerin ja POPsoten esitelmä "Arkikuntoutusta etänä" pilotista, jossa 6 kuntaa tekivät yhteisiä kuntoutussisältöjä.
Hyvinvointiteknologiamessuille on tulossa ennätysmäärä osallistujia tänä vuonna. Ohjelmassa on paljon mielenkiintoisia esityksiä kahden päivän ajan ja kahdella rinnakkaisella virtuaalisella ohjelmaosiolla. Vooler ja POPsote kertovat yhteisestä "arkikuntoutusta etänä" pilotista.
POPsote on pilotoinut kuuden kunnan ja Voolerin kanssa arkikuntoutuksen tekemistä ikäihmisille. Tavoitteena on ollut mm. nostaa elämänlaatua ja pidentää ihmisten kyvykkyyttä asua itsenäisesti kotona. Tule messuille ti 9.11. klo 13:15 (maksuton) kuuntelemaan meitä!
Lue lisää messuista
Voolerin iso päivitys tulossa to 11.11.2021
Parannamme Voolerin tietoturvaa ja käyttökokemusta. Voolerin App-käyttäjien on päivitettävä Voolerin sovellus, jotta sen käyttäminen voi jatkua. Lisätietoja saa Mika Wenelliltä. Muutoksista tulee vielä oma sähköposti kaikille käyttäjille.
Päivityksen sisältö:
  1. Tietoturvapäivitys huoneiden pääsyoikeuksiin
  2. Moderaattorille uudet ruudun- ja Youtube-videoiden jakonappulat
  3. Chat-viestin uusi äänimerkki
  4. Parannettu ohjeistus ei-tuetuille selaimille
  5. Youtube -jaon parannuksia
  6. Ja muita virhekorjauksia

Työpaja:
Virtuaalinen pelipöytä puheterapiaan

Vooler tekee puheterapeuteille työkalua etäpuheterapian tekemiseen. Seuraava lisäominaisuus on virtuaalinen pelipöytä, mikä tekee monipuolisten peliharjoitteiden tekemisen helpoksi. Lue lisää ja osallistu työpajaan.  

UUTTA:
Koulutus.vooler.fi

Uusi koulutus-sivusto tulee parantamaan Voolerin koulutuspalveluita kaikille asiakkaille. Sivustolle tulee asiakkaille:

  • Voolerin live vakiokyselytunti
  • työpajoja tukemaan asiakkaiden työtä
  • vertaistukea etäpalveluiden ammattilaisille
Tutustu osoitteessa: koulutus.vooler.fi

Uutinen:
Haltija myyty Berner Groupille

Voolerin ja Kuorin jälleenmyyjä Haltija on myyty Berner Groupille 2.11.2021. Kaupalla ei ole vaikutusta yrityksen välittömään liiketoimintaan.

Lue lisää...

Facebook
LinkedIn
www.vooler.fi
Email
Copyright © 2021 Vooler, All rights reserved.