Copy

Aktuelt

IKT-Norge med eget alternativt statsbudsjett

Hvordan hadde statsbudsjettet for 2023 sett ut dersom IKT-Norge fikk endret på 15 mrd. kroner? Mindre skatt på det digitale næringslivet, mer til digitalisering, kompetanse, sikkerhet og det grønne skiftet er svaret.

Les mer om IKT-Norges alternative statsbudsjett

Girl Tech Fest 2022

Teknologi er ryggraden i samfunnet vårt. Derfor må vi sikre at alle som vokser opp får kunnskap om realfag og teknologi. I år fikk nesten 2 500 jenter testet ut ny teknologi under Girl Tech Fest 2022.

Les mer om Girl Tech Fest 2022

Valg av teknologi betyr mye for både lønnsomhet og klima

Ny utbygging av fibernettet bør skje ved bruk av trenching eller ploging der det er mulig. En ny undersøkelse viser at klimaavtrykket ved bruk av disse teknologiene kan reduseres med opp mot 90 prosent.

Les mer

Digital universell utforming må gjøres enkelt for alle

IKT-Norges nyeste medlem Useit Consulting er en av de største og mest kompetente aktørene på universell utforming i Europa. Gjennom IKT-Norge vil de dele kompetanse og erfaring om universell utforming og gode brukeropplevelser. 

Les mer om Useit Consulting

En bedre datadrevet kultur om sirkulærøkonomi vil skape verdier mye mer effektivt

IKT-Norge støtter forslag fra Høyre om å etablere digitale materialbanker for ombrukte byggematerialer og å effektivisere og digitalisere innrapportering av avfallsmengdene fra bygge- og anleggsbransjen.

Les mer om IKT-Norges meninger om Høyres forslag

Vi tar e-helseutfordringen

Regjeringen peker på næringslivet, og vi tar utfordringen. Vi ser også frem til å bidra aktivt inn i arbeidet med ny stortingsmelding om samhandling i helsesektoren, skriver IKT-Norges Fredrik Syversen i Dagens Medisin.

Les mer

Medlem

IKT-Norges Edtechforum tirsdag 6. des 2022, Cort Adlers gate 30. 


Profesjonsfaglig digital kompetanse (PfDK): Hvordan ivaretas PfDK i lærerutdanningene og hvilken rolle spiller vi leverandører?

Vi vil bla. få innledninger fra leverandørsiden og medlemmer fra KS sitt Fag- og prioriteringsutvalg for oppvekst og utdanning. Les mer om utvalget her.

Kl. 1300 - 1330 Kaffe og mineralvann

Kl. 1330 - 1530 Edtech forummøte

Kl. 1530 - 1730 Mingling og lett servering

Møtet er kun for medlemmer av IKT-Norge. Hvert selskap kan ha 2 representanter. 

Les mer og meld deg på her

Forretningsmulighet i solenergi og digitalisering

IKT-Norge Ihar et FoU-samarbeid med Solenergiklyngen. Det er stort felles ønske nå og engasjere digitals selskaper med ambisjoner i ny energi inn i første  omgang en felles workshop rett over nyttår. Dersom dette er interessant for din virksomhet, kontakt Fredrik Syversen hos IKT-Norge. 

Ta kontakt

Følg IKT Norge på våre sosiale plattformer


Facebook

Twitter

LinkedinCopyright © *|2021* *|IKT-Norge|*, All rights reserved.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send mail til:
post@ikt-norge.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av her.