Copy

Aktuelt

Stor IKT-Norge-aktivitet på Stortinget

I denne uken har IKT-Norge deltatt på en rekke høringer på Stortinget om regjeringens forslag til statsbudsjett. Både finanskomiteen, helse- og omsorgskomiteen og transport- og kommunikasjonskomitéen har fått høre IKT-Norges syn på regjeringens forslag til statsbudsjett. Neste uke står bla. forsknings- og utdanningskomiteen for tur. 

Les mer om IKT-Norges budskap på høringene

Fjerning av momsfritak på elektroniske nyhetstjenester er helt feil vei å gå

IKT-Norge er sterkt kritiske til regjeringens forslag om å fjerne momsfritak for digitale medier som i hovedsak formidler nyheter gjennom “levende bilder”. Konsekvensene blir et redusert mediemangfold og mindre tilgang på redaksjonell nyhetsformidling til en viktig målgruppe som i stadig større grad får nyheter fra sosiale medier.

Les mer

Kryptoutvinning – ikke det samme som datasentervirksomhet

Regjeringen har IKT-Norges støtte når den vil hindre at ren, norsk energi skal brukes til å utvinne kryptovaluta. Å øke elavgiften for hele datasenterbransjen med 2.495 prosent med tre måneders varsel er ingen god løsning på problemet. Det er derimot den nye ekomloven.

Les mer

– Gjør Norge sikrere

Alle virksomheter har digitalisering høyt oppe på sin agenda, men de færreste har tilstrekkelig fokus på sikkerhet. Det digitale trusselbildet endrer seg dag for dag og krever store endringer. Vår oppgave er å synliggjøre hvilke verdiene som kan gå tapt og bevisstgjøre kundene om dagens cybertrusler, sier IKT-Norges nye medlem Data Equipment.

Les mer om Data Equipment

Gratis seminar om offentlige anskaffelser og hvordan vinne anbud

Vi minner om at IKT-Norge i samarbeid med advokatfirmaet Føyen inviterer IKT-Norge til gratis formiddagsseminar 1. november om offentlige anbud og anskaffelser. Blant temaene vi går i dybden på er hvordan vinner vi konkurransen og når kan og bør vi klage på en beslutning fra en offentlig oppdragsgiver?

Les mer om innhold og meld deg på seminaret her

Medlem

Snart jul(emiddag) ...

På tide å begynne å planlegge julemåmedene? Vi er tidlig ute, og har allerede nå gleden av å invitere våre medlemmer til vår tradisjonsrike julemiddag på Hotel Continental i Oslo, onsdag 23. november kl. 19:00. 
Det er alltid stor pågang på julemiddagen. Om du eller noen fra din bedrift ønsker å delta bør dere derfor melde dere på raskt. De siste årene har vi hatt ventelister til IKT-Norges julemiddag. Første mann/kvinne til mølla gjelder.

Les mer og meld deg på her

IKT-Norges medlemsundersøkelse 2022

IKT-Norge sendte i forrige uke en medlemsundersøkelse til våre 300+ medlemmer. Dersom du er mottaker av undersøkelsen håper vi du tar deg tid til å bruke de 10 minuttene det tar å fullføre den. Svarene vi får inn vil være et svært viktig grunnlag for våre prioriteringer i 2023.

Følg IKT Norge på våre sosiale plattformer


Facebook

Twitter

Linkedin



Copyright © *|2021* *|IKT-Norge|*, All rights reserved.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send mail til:
post@ikt-norge.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av her.