Copy

Aktuelt

Konstruktivt møte med næringsministeren

IKT-Norge hadde i forrige uke et godt og konstruktivt møte med næringsminister Jan Christian Vestre og statssekretær Gunn Karin Gjul i kommunal- og distriktsdepartementet om cybersikkerhets-samarbeid mellom næringslivet og myndighetene.

Les mer om møtet mellom IKT-Norge og næringsministeren

Nyttig avklaring fra Finansdepartementet

Finansdepartementet har avklart at eventuell økt arbeidsgiveravgift vil medføre økte priser på det offentliges kjøp av konsulenttjenester.

Les mer

Offentlige anskaffelser – den viktigste motoren for endring i Norge?

Hvert år kjøper det offentlige varer og tjenester for over 600 mrd. Det er en tredjedels statsbudsjett. Og det gir store muligheter til endring og innovasjon som vi må bruke bedre.

Les mer

IKT-Norge advarer mot særnorsk regulering av personvern på sosiale medier

Alle virksomheter har digitalisering høyt oppe på sin agenda, men de færreste har tilstrekkelig fokus på sikkerhet. Det digitale trusselbildet endrer seg dag for dag og krever store endringer. Vår oppgave er å synliggjøre hvilke verdiene som kan gå tapt og bevisstgjøre kundene om dagens cybertrusler, sier IKT-Norges nye medlem Data Equipment.

Les mer om IKT-Norges høringssvar

En digital hverdag for alle

Sammen med flere av våre medlemmer møtte IKT-Norge kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik til innspillsmøte om regjeringens handlingsplan for digital inkludering.

Les mer om møtet med Gjelsvik

Medlem

Bare tre uke til IKT-Norges julemiddag
Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til vår tradisjonsrike julemiddag på Hotel Continental i Oslo, onsdag 23. november kl. 19:00. 

Det er alltid stor pågang på julemiddagen. Om du eller noen fra din bedrift ønsker å delta bør dere derfor melde dere på raskt. De siste årene har vi hatt ventelister til IKT-Norges julemiddag. Første mann/kvinne til mølla gjelder.

Les mer og meld deg på her

IKT-Norges medlemsundersøkelse 2022. Siste frist.

IKT-Norge sendte i forrige uke en medlemsundersøkelse til våre 300+ medlemmer. Dersom du er mottaker av undersøkelsen håper vi du tar deg tid til å bruke de 10 minuttene det tar å fullføre den. Svarene vi får inn vil være et svært viktig grunnlag for våre prioriteringer i 2023. Siste frist for svar er 5. november. 

Følg IKT Norge på våre sosiale plattformer


Facebook

Twitter

LinkedinCopyright © *|2021* *|IKT-Norge|*, All rights reserved.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send mail til:
post@ikt-norge.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av her.