Copy

Nyheter og aktuelt

Les mer
Share Share
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Frokostmøte om Skatteutvalgets forslag

Torsdag 9. mars inviterer IKT-Norge til frokostmøte om Skatteutvalgets forslag (NOU 2022: 20 Et helhetlig skattesystem) på Rebel i Oslo.
Utvalgsleder Ragnar Torvik kommer for å orientere om utvalgets forslag med mulighet for etterfølgende spørsmål og kommentarer fra salen. Hva betyr forslagene for din bedrift og dine ansatte om det skulle bli vedtatt. Blir rammevilkårene bedre for det digitale næringslivet? Får vi endelig opp farten i det grønne skiftet? Kan det bli vedtatt i Stortinget?

Les mer og meld deg på
Share Share
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Personvernkommisjonen: Felles regler med EU og nei til generelt forbud mot atferdsrettet markedsføring

IKT-Norge støtter de overordnede målsettingene og mange av anbefalingene i Personvernkommisjonens rapport, men advarer mot forslag om særnorsk lovgivning og forbud mot atferdsrettet markedsføring. Personvernkommisjonen rapport hadde etter IKT-Norges syn også stått seg bedre ved færre og grundigere utredede anbefalinger. 

Les mer
Share Share
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Cybersikkerhet: – Mye godt er sagt, men for lite godt er gjort

– Stortingsmeldingen om Nasjonal kontroll og digital motstandskraft tar ikke i stor nok grad tar inn over seg behovet for en mer helhetlig tenkning. Den er heller ikke den er tydelig nok på hva som konkret må gjøres, og hva de beste virkemidlene er, var IKT-Norges budskap til Stortingets justiskomité under høring denne uken. 

Les mer
Share Share
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Har vi en IT-sikkerhetskrise?

I den siste episoden av podcasten "Teknologi og mennesker" er temaet hvordan det egentlig står til med IT-sikkerheten i Norge, og hva bør gjøres nå? I tillegg snakker vi om Tiktok-ministeren og kriminelles bruk av AI-tjenesten ChatGPT. 
Ukens gjester er Øyvind Husby, adm. direktør i IKT-Norge, og Thomas Tømmernes, IT-sikkerhetssjef i Atea Norge, og programleder i sikkerhetspodden «Før alarmen går». Programleder er Christian Brosstad, Atea Norge.

Hør podcasten her
Share Share
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Viktige datoer i 2023

2023 blir et aktivt år for oss i IKT-Norge. Vi vil ha fullt program under Arendalsuka, arrangere årskonferanse, vi skal arrangere en stor sikkerhets-konferanse sammen med TU/Digi og selvfølgelig også ha julemiddag i 2023 og mye mye mer.  Allerede nå kan det være greit å notere følgende datoer:
 

  • Torsdag 9. mars 2021. Frokostseminar om Skatteutvalgets anbefalinger (Rebel, Oslo) Se over.
  • Tirsdag 30. mai 2023. IKT-Norges årskonferanse NEO (Høyloftet, Akershus festning)
  • Mandag 14.-torsdag 17. august 2023. Arendalsuka (Castelle Bar & Restaurant, Arendal)
  • Tirsdag 10. oktober 2023. Attack. IKT-Norge og Teknisk Ukeblad/Digis store sikkerhetskonferanse (Oslo kongressenter)
  • Onsdag 22. november 2023. IKT-Norges julemiddag (Hotel Continental, Oslo)
Mer informasjon om IKT-Norges arrangement finner du her

For medlemmer

Code of Resilience. Lunchseminar om Ukraina

Sammen med vår søsterorganisasjon i Ukraina og det norsk-ukrainske handelskammer arrangerer vi 28. februar et lunchseminar om muligheter og utfordringer for den ukrainske tech-industrien som følge av Russlands invasjon og krigføring

Les mer og meld deg på

Innspillsmøte: Grønne offentlige anskaffelser

Nærings- og fiskeridepartementet har sendt forslag om at offentlige oppdragsgivere må vekte miljø med minst 30 prosent i sine anskaffelser på høring. Men vil skjerpede miljøkrav være det mest effektive tiltaket for å nå denne målsetningen? Og hvordan vil dette kravet treffe IKT-bedriftene? 
2. mars inviterer IKT-Norge med støtte fra Regionalt innovasjonsprogram Oslo til innspillsmøte om disse og andre problemstillinger knyttet til grønne offentlige anskaffelser.

Les mer og meld deg på

Følg IKT Norge på våre sosiale plattformer

LinkedIn
Facebook
Twitter
Website
Instagram

Copyright © *|2023* *|IKT-Norge|*, All rights reserved.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send mail til:
post@ikt-norge.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av her.