Copy

Aktuelt

IKT-Norge skuffet over budsjettavtalen

Budsjettavtalen mellom regjeringen og SV medfører overraskende få endringer i forhold til regjeringens opprinnelige forslag. Det er i sum litt bedre på klima- og miljø og dårlige når det gjelder digitalisering. På kritiske områder som kompetanse og datasikkerhet er det ingen endringer.

Les mer om IKT-Norges syn på budsjettavtalen

Mali Hole Skogen fra IKT-Norge er ny leder for Standard Norges sektorstyre IKT

Til et viktig kontaktpunkt med næringen har Standard Norge rekruttert IT-topper fra Statens Vegvesen, Digitaliseringsdirektoratet og IKT-Norge. – Gode standarder er avgjørende for digitalisering og bærekraft, sier Mali Hole Skogen som er svært motivert for ledervervet i Standard Norges sektorstyre IKT.

Les mer om den nye styrelederen

Grådige bredbåndsselskaper – eller viktige?

Prinsippet om mest mulig markedsbasert utbygging bør ligge fast, og at det er viktig med politiske rammebetingelser som også i årene fremover legger til rette for et høyt investeringsnivå hos de kommersielle nettutbyggerne, samtidig som det sikres konkurranse mellom aktørene, skriver IKT-Norge i et tilsvar til Forbukerrådets påstand om grådige bredbåndsselskaper.

Les mer

Forbedring for lærere, elever og foreldre

IKT-Norges nye medlem, Haldor, har utviklet digitale løsninger som forenkler skolehverdagen og som frigjør tid fra administrative oppgaver til undervisning og elevoppfølging for lærere. Resultatet er en reell forbedring for lærere, elever og foreldre.

Les mer om Haldor

Momsfritaket må beholdes

Regjeringens skattepolitikk betyr færre og dyrere TV-kanaler og en usikker fremtid for mange lokalaviser, mener IKT-Norge

Les mer om IKT-Norges syn på regjeringens forslag

Medlem

IKT-Norges Edtechforum tirsdag 6. des 2022, Cort Adlers gate 30. 


Profesjonsfaglig digital kompetanse (PfDK): Hvordan ivaretas PfDK i lærerutdanningene og hvilken rolle spiller vi leverandører?

Vi vil bla. få innledninger fra leverandørsiden og medlemmer fra KS sitt Fag- og prioriteringsutvalg for oppvekst og utdanning. Les mer om utvalget her.

Kl. 1300 - 1330 Kaffe og mineralvann

Kl. 1330 - 1530 Edtech forummøte

Kl. 1530 - 1730 Mingling og lett servering

Møtet er kun for medlemmer av IKT-Norge. Hvert selskap kan ha 2 representanter. 

Les mer og meld deg på her

Forretningsmulighet i solenergi og digitalisering

IKT-Norge Ihar et FoU-samarbeid med Solenergiklyngen. Det er stort felles ønske nå og engasjere digitals selskaper med ambisjoner i ny energi inn i første  omgang en felles workshop rett over nyttår. Dersom dette er interessant for din virksomhet, kontakt Fredrik Syversen hos IKT-Norge. 

Ta kontakt

Følg IKT Norge på våre sosiale plattformer


Facebook

Twitter

LinkedinCopyright © *|2021* *|IKT-Norge|*, All rights reserved.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send mail til:
post@ikt-norge.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av her.