Copy
Läs brevet i din webbläsare

Nu börjar båtsäsongen i Stockholm!

Den 7 mars öppnar Allt för sjön, ett av de säkraste vårtecknen i Stockholm. Svenska Båtunionen är självklart på plats med Stora Båtklubbsdagen Ost och med egen stor monter där du kan träffa våra styrelsemedlemmar, förbundsrepresentanter och vårt kansli. 
Vi ses!

Det händer på Allt för sjön

Stora Båtklubbsdagen Ost!
Lördag 7 mars
Kl. 10.00-15.15

Vår stora inspirations och kompetensutvecklingsdag för båtklubbsfunktionärer. Nio olika intressanta föredrag samlade på en dag. Möt andra båtklubbshjältar och prata båtliv med likasinnade. Anmälan är obligatorisk och du kan läsa program och anmäla dig här.Möt Båtlivs redaktion
Kl. 10.00-18.00

Träffa de som gör vår tidning Båtliv i vår monter C 09:10. Diskutera innehåll och ge nyhetstips för den kommande säsongen.
After Stora Båtklubbsdagen
Från ca kl. 15.30
Träffa andra båtklubbsfunktionärer, föreläsare, Svenska Båtunionens styrelse och kansli, köp något att dricka och snacka båtliv i Bedaröbaren.

Söndag 8 Mars
Svenska Båtunionens miljökonferens
Kl. 10.00 - 16.00


Miljökonferensen fortsätter för miljösamordnare och båtmiljöcoacher i våra båtklubbar och båtförbund
Läs inbjudan och program här:

Tema Ungdomsarbete i båtklubben

Söndag
Kl. 10.00-18.00 
Kom och titta på vårt nya ungdomsutbildningsmaterial och prata ungdomsarbete med representanter för Svenska Båtunionens Ungdomskommitté i vår monter C 09:10.
Vi visar vårt nya ungdomsmaterial Jolleseglaren 1 och 2, Båtföraren och  Ungdomsarbete i båtklubben.

Tema Säkerhet
Måndag - Onsdag

Kl. 12.00 - 19.00
Svenska Båtunionens Sjösäkerhetskommitté arbetar under 2020 för att minska antalet tillbud till sjöss och olyckor i våra hamnar. I vår monter C 09:10 visar vi hur man utför egen säkerhetskontroll av båt och hur hamnen bör vara utrustad för att minska risken för olyckor. Man kan också se hur man kontrollerar sin uppblåsbara flytväst.

Allt för sjöns båtmiljödag
Stora Scenen

Onsdag 5 februari

Kl. 14.45-19.15
Allt för sjön har olika scenprogram varje dag. Onsdagen 11 mars handlar programmet om båtlivets miljöfrågor med flera olika kortare föredrag och presentationer. Svenska Båtunionen deltar förstås som talare. Läs scenprogrammet här.

Tema Juridik
Torsdag kl. 12.00 - 21.00
Svenska Båtunionens juridiska kommitté är på plats och svarar på frågor om båtklubbsjuridik, ansvar, moms och arrende.

Tema Båtmiljö
Fredag Kl. 12.00 - 19.00, lördag - söndag kl 10.00 - 18.00
Svenska Båtunionens miljökommitté jobbar med alla frågor kopplade till båtlivets och båtklubbarnas miljöarbete. Kom och titta på vårt egenkontrollmaterial, diskutera bottenfärger eller få svar dina egna eller båtklubbens frågor om båtmiljö i vår monter C 09:10.


 

Delta i vår miljökonferens

Miljökonferensen riktar sig till alla som arbetar med miljöfrågor inom våra båtklubbar och inleds i samverkan med Stora Båtklubbsdagen och Allt för sjön i Älvsjö lördagen 7 mars kl. 14.15 med ett inledande föredrag och sedan besök på Allt för sjön och gemensam middag på hotell Rica Talk. Konferensen fortsätter enligt programmet under söndagen 8 mars i lokal på Allt för sjön .
Du hittar program och anmälan här

Många olika aktiviteter på Allt för sjön

Allt för sjön erbjuder många olika och roliga aktivteter under mässdagarna. Hitta ett föredrag eller en aktivtet som passar dig här

Svenska Båtunionens nyhetsbrev

Svenska Båtunionens nyhetsbrev går ut till alla som är registrerade som funktionärer i båtklubben i vårt gemensamma medlemssystem BAS. Det är din båtklubb som har registrerat dig och alla dina uppgifter sköts av den. Vill du ändra din adress för nyhetsbrevet eller vår tidning Båtliv är det din båtklubb du ska vända dig till. Här kan du läsa mer om BAS.

Facebook
Website
Twitter
Copyright © 2020 Svenska Båtunionen, All rights reserved.
Du får detta meddelande för att du har ett funktionärsuppdrag i båtklubb inom Svenska Båtunionen, är användare med administratörsuppdrag i BAS eller själv anslutit dig till prenumerationslistan.

Postadress:
Svenska Båtunionen, af Pontins väg 6, 115 21 Stockholm, Sweden

Uppdatera mina prenumerationsuppgifter eller avregistrera mig från nyhetsbrevet.