Copy
Bekijk deze email in je browser

Gelukkig Pasen

Pasen vieren doen we samen. In Schuytgraaf wordt rondom Pasen dan ook diverse activiteiten georganiseerd om deze dag weer tot een feest te maken. Zo organiseert de wijkvereniging op 1 en 2 april een paasbrunch, -speurtocht en kunt u natuurlijk paaseieren zoeken. Genoeg te doen dus. Wij wensen u alvast een heel fijn en gezellig Pasen toe. 

WIJKAGENDA

Paasworkshop

Op zondag 1 april kunnen we allemaal weer genieten van een heerlijk paasontbijt of -brunch. Een zelf geknutseld paasei mag op de tafel niet ontbreken. Op zaterdag 31 maart kunnen kids van 12:00 tot 16:00 uur een paasei van foamklei knutselen op het plein voor de HEMA. 

Paaslunch op De Buitenplaats

Bij de lente horen natuurlijk vogelhuisjes. Op woensdag 4 april kunnen kinderen van 6 t/m 11 jaar in de Pakschuur in Landerij De Park vogelhuisjes beplakken en vogels spotten van 15:00 tot 16:30 uur. Stuur voor deelname een mail naar info@landerijdepark.nl.

Bekijk de volledige agenda

WONEN IN SCHUYTGRAAF

Mijlpaal: 4000ste woning opgeleverd

Wat een prachtig moment. Afgelopen week werd in de wijk Buurt aan de weide de vierduizendste woning opgeleverd. Pim en Gladys zijn de nieuwe trotse eigenaren van deze hoekwoning aan het Winterkleed. De nieuwe bewoners werden warm onthaald door de toekomstige buren. Gerrie Elferink had de eer de sleutel te overhandigen. Lees hier het hele verhaal. 
Bewegen met Yalp Memo

Vorig jaar kocht de gemeente het interactieve spel 'Yalp Memo' om kinderen meer te laten bewegen. Afgelopen 15 maart werd het spel feestelijk geopend op het plein voor de ijssalon. Terwijl u boodschappen doet, kunnen uw kinderen op speelse wijze leren rekenen of hun sociale vaardigheden oefenen terwijl ze bewegen. Benieuwd wat het inhoudt? Hier vindt u meer informatie.

Ontwikkelingen Buurt aan de Weide

De prachtige, groene Buurt aan de Weide groeit en bloeit. Aankomende jaren wordt de buurt uitgebreid met diverse typen gezinswoningen én komt er een vijfde buurtje bij: Thuis aan de Weide. Hier zal VanWonen elf rijwoningen, tien tweekappers en drie vrijstaande woningen bouwen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Kom dan op 19 april van 19:30 tot 20:30 uur naar de informatieavond in het informatiecentrum Schuytgraaf. Tevens is de ontwikkeling van Brink aan de Weide fase 2 in volle gang. De verkoop van deze fase is gepland op 5 april 2018.
 

BEWONER AAN HET WOORD


Carla Laarakkers opende vorig jaar juni de deuren van haar ijssalon 'La Piazza', gevestigd in het winkelcentrum in de wijk. Een hele logische keuze, meent ze zelf. 'Wij wonen in Schuytgraaf, hebben kinderen, dus het voelde als de perfecte combinatie om hier ook mijn werk te vestigen." In deze video vertelt Carla over haar ervaring met wonen én werken in Schuytgraaf. 
KAVEL TE KOOP

Wonen op een eiland - dat kan in Arnhem! In de Schuytse Laak ligt het Noordereiland waar u zelf de grootte van uw kavel bepaalt door meer of minder stroken te kopen. Wees er snel bij, want er is nog slechts 1 kavel te koop!

Lees meer 

 

OPROEP

Heb jij een leuke anekdote over het wonen in Schuygraaf of wil jij graag jouw ervaring delen? Meld je aan via het Informatiecentrum (schuytgraaf@arnhem.nl) en wie weet verschijnt jouw interview mét foto op de website!
2017 Schuytgraaf © 2019 Informatiecentrum Schuytgraaf, All rights reserved.


De openingstijden zijn: 
woensdag: 13.00 tot 17.30 uur
donderdag: 13.00 tot 17.30 uur
vrijdag: 13.00 tot 17.30 uur
zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur
Voor dringende zaken kunt u bellen met de
gemeente Arnhem via telefoonnummer 0900 - 1809.
LET OP: de openingstijden gaan binnenkort veranderen!

Veranderen hoe je deze mails ontvangt?
Voorkeuren updaten of afmelden