Copy
12. marts 2020
 

Status på lukningen af bestil-systemet

På grund af coronasituationen er bestil-muligheden fjernet på bibliotek.dk, netpunkt.dk, i BOB-basen og på Læsekompasset.

Information til brugerne
Information til brugerne om, at der p.t. ikke kan bestilles materialer fremgår af bibliotek.dk’s forside, på netpunkt.dk, på bibliotek.dk-kontaktformularen og i form af opslag på bibliotek.dk’s Facebook- og Twitter-sider samt på Læsekompassets Facebook-side.

Ingen bestillinger går tabt
De bestillinger, som er foretaget i bibliotek.dk mens netpunkt og BOB-basen har været lukket, vil være landet hos jer enten via direkte bestilling hos jer, automatisk fjernlån eller i BOB-basen. Dér vil de være, indtil vi og I åbner igen.

Der er ingen bestillinger, som er gået tabt, og vi overvåger løbende bestil-systemet med henblik på at "fange" evt. fejlende bestillinger.

I kan vælge at fjerne bibliotek.dk’s lånerstatus
I kan vælge at fjerne muligheden for, at jeres brugere kan se deres lånerstatus i bibliotek.dk samt fjerne muligheden for at forny materialer. Det håndteres i VIP-basen punkt B.1.E.

Har I spørgsmål om lukningen af bestil-systemet, er I velkomne til at skrive til os på kundeservice.dbc.dk

Med mindre vi udsender ny information, åbner bestil-systemet igen mandag den 30. marts 2020.

Venlig hilsen
DBC

 
Persondata
Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt som modtager af nyhedsbrevet Danbib-info fra DBC a/s.

Klik på linket i bunden af denne mail "Opdatér din profil" for at se, hvilke data, vi har registreret om dig. Vi benytter alene dine data til at kunne sende dig nyheder om Danbib. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Når du har afmeldt dig, sletter vi dine data.
 
Vi udsender nyhedsbrevet ved hjælp af MailChimp, som vi har en databehandleraftale med. 
Udover danbib-info sender vi løbende en række andre nyhedsmails om vore produkter, som du er velkommen til at tilmelde dig:

DBC nyheder | DBC info til DDB bibliotekerDBC Jobnyt | DBC Kursusnyt  | Nyheder fra bibliotek.dk |  Publicering af ugefortegnelserne | Lektør-info | Nyt fra Faktalink | Nyt fra Filmstriben | Nyt fra ForfatterwebDBC info for FBS biblioteker


DBC på sociale medier

Del informationen med dine kollegaer


Danbib-info arkiv
www.dbc.dk
Copyright © 2020 DBC as, All rights reserved.