Copy
11. maj 2020
 

Genåbning af bestillinger i bibliotek.dk og netpunkt

Bestillingssystemet i bibliotek.dk og netpunkt har som bekendt været lukket siden midt i marts.
Den 18. maj åbnes der igen for at kunne bestille via bibliotek.dk og netpunkt. Dette sker centralt hos DBC.

Dette rejser formentlig nogle spørgsmål om behov for undtagelser:

  1. Hvis jeres bibliotek ikke er klar til at modtage bestillinger fra bibliotek.dk den 18. maj:
    I siger nej til at modtage bibliotek.dk-bestillinger i VIP-basen punkt B.1.A. Midlertidig lukket, trykker på Gem og skriver efterfølgende en tekst om, hvornår I forventer at åbne igen.
     
  2. Hvis jeres bibliotek ikke er klar til at modtage bestillinger fra andre biblioteker enten via netpunkt, BOB eller automatisk videresendte bestillinger den 18. maj:
    I siger nej til at modtage bestillinger i lånesamarbejdet i VIP-basen punkt D.1.A. Midlertidig lukket, trykker på Gem og skriver efterfølgende en tekst om, hvornår I forventer at åbne igen.
     

Hvis I har spørgsmål, så kontakt os via kundeservice.dbc.dk, hvor vi vil samle op på og publicere svar på jeres spørgsmål.

DBC koordinerer og samarbejder med Slots- og Kulturstyrelsen, der administrerer den nationale kørselsordning, med henblik på at den genoptages den følgende dag (19. maj).

Vi sender en ny danbib-info fredag med opsamling og evt. supplerende information.

Venlig hilsen
DBC

 
Persondata
Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt som modtager af nyhedsbrevet Danbib-info fra DBC a/s.

Klik på linket i bunden af denne mail "Opdatér din profil" for at se, hvilke data, vi har registreret om dig. Vi benytter alene dine data til at kunne sende dig nyheder om Danbib. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Når du har afmeldt dig, sletter vi dine data.
 
Vi udsender nyhedsbrevet ved hjælp af MailChimp, som vi har en databehandleraftale med. 
Udover danbib-info sender vi løbende en række andre nyhedsmails om vore produkter, som du er velkommen til at tilmelde dig:

DBC nyheder | DBC info til DDB bibliotekerDBC Jobnyt | DBC Kursusnyt  | Nyheder fra bibliotek.dk |  Publicering af ugefortegnelserne | Lektør-info | Nyt fra Faktalink | Nyt fra Filmstriben | Nyt fra ForfatterwebDBC info for FBS biblioteker


DBC på sociale medier

Del informationen med dine kollegaer


Danbib-info arkiv
www.dbc.dk
Copyright © 2020 DBC DIGITAL A/S, All rights reserved.