Copy
Problemer med at læse mailen?
Se den i din browser

10. juli 2020
 

Beholdningsoplysninger i Den åbne platform

 

Den åbne platform er blevet udvidet med mulighed for at slå beholdningsoplysninger op. 

Opslagsmuligheden er beregnet til at kunne vise beholdninger på bestemte materialer hørende til et bestemt biblioteksnummer. Det kunne fx være til at vise, hvor mange eksemplarer biblioteket har, og hvor mange der står på hylden eller er udlånt. Man kan slå op på postens id-nummer i brønden (pid) eller mere specifikt på materialets stregkode (item id).

De beholdningsdata, der udleveres, er de data, som DBC modtager fra Cicero-biblioteker. Præcis hvilke data der udleveres, og hvordan de er struktureret, kan ses af dokumentationen på Den åbne platform.

Om Den åbne platform

Den åbne platform udstiller et API til en række services, som stilles til rådighed for de danske biblioteker. Den åbne platform kan benyttes til udvikling af biblioteksløsninger, og giver adgang til funktionalitet såsom søgning, bestilling, og recommender. Platformen udbygges løbende med flere funktioner.

Venlig hilsen
DBC

Persondata

Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt nyhedsbrevet FBI-nyt og har valgt at modtage informationer for systemleverandører og -administratorer.

Klik på 'Opdatér profil' nedenfor for at se, hvilke data vi har registreret om dig. Vi benytter alene dine data for at sende dig nyt om den fælles biblioteksinfrastruktur. Du kan til enhver tid afmelde dig, hvorefter vi sletter dine data.
Andre nyhedsbreve fra DBC:

DBC-nyheder | DBC Jobnyt | DBC Kursusnyt | Publicering af ugefortegnelserne | Nyt fra Faktalink | Nyt fra Filmstriben | Nyt fra Forfatterweb


DBC på sociale medier

Arkiv over FBI-nyt
www.dbc.dk
 
Share Share
Tweet Tweet

Copyright © 2020 DBC, All rights reserved.

Afmeld | Opdatér profil