Copy
15. maj 2020
 

Status vedrørende Det Kgl. Bibliotek og det nationale lånesamarbejde
 

Det Kgl. Bibliotek har bedt os sende følgende ud:

Vi har været i fuld gang med at teste bestillingsflow fra netpunkt til Det Kgl. Bibliotek. Der har været nogle bump på vejen, men disse var ved at blive løst, da lockdownen i forbindelse med Coronavirussen satte en brat stopper for hele processen.
Når DBC igen åbner for den nationale infrastruktur via netpunkt og bibliotek.dk mandag den 18. maj, vil Det Kgl. Biblioteks test blive genoptaget.
Hvis testen i den kommende tid forløber planmæssigt, forventer det Kgl. Bibliotek at kunne åbne for modtagelse af bestillinger indenfor en kort tidsperiode.
Dette vil i første omgang gælde bestilling af monografier fra Det Kgl. Biblioteks egne samlinger.
Det Kgl. Bibliotek informerer løbende via kanalen For Biblioteker.
http://www.statsbiblioteket.dk/forbiblioteker

Det Kgl. Bibliotek beklager det besvær, som skiftet til et nyt bibliotekssystem forårsager, og vi glæder os til at kunne servicere jer igen

Med venlig hilsen
Det Kgl. Bibliotek

 
 
Persondata
Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt som modtager af nyhedsbrevet Danbib-info fra DBC a/s.

Klik på linket i bunden af denne mail "Opdatér din profil" for at se, hvilke data, vi har registreret om dig. Vi benytter alene dine data til at kunne sende dig nyheder om Danbib. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Når du har afmeldt dig, sletter vi dine data.
 
Vi udsender nyhedsbrevet ved hjælp af MailChimp, som vi har en databehandleraftale med. 
Udover danbib-info sender vi løbende en række andre nyhedsmails om vore produkter, som du er velkommen til at tilmelde dig:

DBC nyheder | DBC info til DDB bibliotekerDBC Jobnyt | DBC Kursusnyt  | Nyheder fra bibliotek.dk |  Publicering af ugefortegnelserne | Lektør-info | Nyt fra Faktalink | Nyt fra Filmstriben | Nyt fra ForfatterwebDBC info for FBS biblioteker


DBC på sociale medier

Del informationen med dine kollegaer


Danbib-info arkiv
www.dbc.dk
Copyright © 2020 DBC as, All rights reserved.