Copy
10. juni 2020
 

Det Kgl. Bibliotek er klar med udlån til folkebibliotekerne igen mandag 15. juni
 

Det Kgl. Bibliotek har bedt os sende følgende:

Det er nu igen muligt for landets biblioteker at låne materialer fra Det Kgl. Bibliotek.
Siden DBC åbnede for den nationale infrastruktur den 18. maj, er der blevet testet og rettet fejl i bestillingsflowet fra Netpunkt til det nye bibliotekssystem, så Det Kgl. Bibliotek nu er klar til at udlåne materialer til bibliotekerne.
Det er i første omgang muligt at låne alle monografier fra Det Kgl. Bibliotek, Aarhus, der er tilgængelige for udlån i Netpunkt på lokaliseringen 800022 (svarer til den tidligere lokalisering 820010). De øvrige lokaliseringer på det Kgl. Bibliotek vil blive åbnet efterfølgende.
Der vil blive åbnet for bestilling fra mandag den 15. juni 2020.

I første omgang bliver der åbnet op for udlån af Det Kgl. Biblioteks egne materialer. Det betyder, at der først senere bliver åbnet for fjernlån. Vi vil meget gerne opfordre til, at ’Skaf’ blanketten i Netpunkt ikke anvendes, før der åbnes op for bestilling af fjernlån igen, da bestillinger ikke kan effektueres før. Vi melder ud via For Biblioteker, når vi er klar til at tage imod fjernlånsbestillinger igen.
 
Vi får også mulighed for igen at udlåne depoter fra BiblioteksCenter for Integration i denne uge. Vi starter med at udsende lyndepoterne med de nyeste materialer som førsteprioritet.

Efter en periode med nedlukning på grund af nyt bibliotekssystem og Covid19 ser Det Kgl. Bibliotek frem til at kunne servicere folkebibliotekerne igen!
 

 
Persondata
Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt som modtager af nyhedsbrevet Danbib-info fra DBC a/s.

Klik på linket i bunden af denne mail "Opdatér din profil" for at se, hvilke data, vi har registreret om dig. Vi benytter alene dine data til at kunne sende dig nyheder om Danbib. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Når du har afmeldt dig, sletter vi dine data.
 
Vi udsender nyhedsbrevet ved hjælp af MailChimp, som vi har en databehandleraftale med. 
Udover danbib-info sender vi løbende en række andre nyhedsmails om vore produkter, som du er velkommen til at tilmelde dig:

DBC nyheder | DBC info til DDB bibliotekerDBC Jobnyt | DBC Kursusnyt  | Nyheder fra bibliotek.dk |  Publicering af ugefortegnelserne | Lektør-info | Nyt fra Faktalink | Nyt fra Filmstriben | Nyt fra ForfatterwebDBC info for FBS biblioteker


DBC på sociale medier

Del informationen med dine kollegaer


Danbib-info arkiv
www.dbc.dk
Copyright © 2020 DBC, All rights reserved.