Copy
View this email in your browser
Informatie over activiteiten van Yoga & Ayurveda Coaching
Zo hoeft u nooit iets te missen!
'Gefascineerd door het zelfhelend vermogen van mensen en de wijze waarop dit vermogen kan worden aangeboord'.

 

Agenda


LOMMEL


YOGALESSEN
door Marloes
elke week op
di van 20:30-22u
lokatie: Septakkers 96
en op
woe van 19:30u-21u
lokatie: Torenstraat 9

(tegenover de Hanekap)

bijdrage per les: €12,50
bijdrage 10 wkn: €110,-
bijdrage 21 wkn: €220,-ZWANGERSCHAPS-YOGA
in overleg
contact via info@yogacoaching.beZOMERVAKANTIE
van ma 20/7 tot zo 30/8
start lessen ma 31/8LIGCONCERT
door Marloes, Anja en Toon
najaar 2020
Online aanmelden voor lessen in Lommel

Agenda


GENT


op afspraak,
online of op lokatie

Ik wil een afspraak in regio Gent

Hygiëne

Gebruik je gezond verstand

Blijf thuis als je COVID-symptomen hebt

Ga bewust om met je eigen en onze bescherming

Voel je vrij om je eigen matje mee te nemen

Neem je mondkapje mee naar de les en eventueel handschoenen

Ontsmet je handen voor je komt en neem desgewenst je eigen handgel mee

Neem je eigen drinkbus mee

En helaas... geen lijfelijk contact!


Free2b

Zie je wérkelijk de gift die jij bent?
Leef je volgens je eigen unieke code en met je persoonlijke doel helder voor ogen? Weet je uberhaupt wat je bijdrage is in dit leven?

De website met veel informatie is klaar!
En omdat ik nog in opleiding ben, is de bijdrage die je nu betaalt heel gunstig!
Een uitgebreide reading van 2u heb je al voor 145,- (zelf heb ik daar 450 USD voor betaald). 

Maar snel beslissen is maar voor weinig mensen weggelegd.
Waar juist alles om draait bij Human Design is het leren honoreren van je natuur, door correcte besluiten te nemen. 
Neem dus je tijd totdat je helderheid hebt en in een kalme staat de -voor jou- correcte beslissing neemt. Geen idee hoe dat werkt? 
Nodig me dan gerust uit via WhatsApp of andere kanalen voor wat meer informatie (0486-981747).
Let op!
Nieuwe lokaties in Lommel!

Misschien heb je het al gezien. Wanneer je online wil reserveren maak je nu eerst de keuze voor een regio (Lommel of Gent).
Zo kom je alleen in de kalender die voor jou van toepassing is.

Vervolgens kies je een les naar je keuze.

Nieuw zijn de verschillende lokaties in Lommel!

BTW, dat valt niet mee!

 
De afgelopen 10 jaar zijn mijn prijzen niet 1 eurocent gestegen. Dit gaat veranderen omdat ik in 2020 verplicht wordt 21% BTW te rekenen. 

Voor een enkele les betaal je vanaf nu 12,50
Voor een periode van 10 wkn betaal je vanaf nu 110,- (een korting van 15, voorheen 10)
Voor een periode van 21 wkn betaal je vanaf nu €220,- (een korting van 50, voorheen 35)


De BTW zorgt voor een verhoging van je bijdrage, dat ik enigszins compenseer door een fors hogere korting als je voor X-weken ineens betaalt.

Natuurlijk heeft dit geen gevolgen voor de mensen die al betaald hebben.

Zwanger?

Heb je al eens gedacht aan persoonlijke begeleiding tijdens je zwangerschap in de -voor jou- meest vertrouwde omgeving, namelijk thuis? Mogelijk is dit ook de omgeving waarin je wilt bevallen.

Na jarenlang zwangerschapsyoga te hebben gegeven aan kleine groepjes, bied ik nu individuele begeleiding op lokatie aan. Natuurlijk kun je dit (helemaal of gedeeltelijk) samen met je partner volgen. Een klein groepje aanstaande mama's hosten bij jouw thuis kan ook. Of wat dacht je van een aantal lessen samen met een eveneens zwangere vriendin?

Voor een begeleiding gedurende 3 maanden, waaraan maximaal 2 personen deelnemen (bijv. jij met je partner), en waarin we elkaar ongeveer 5 keer zien, telkens 1,5u, betaal je 299,-.

Coaching

Zowel in Lommel als Gent zijn de groepen klein, maar wil je graag individueel begeleid worden? Dan kan dat ook! Kijk op www.yogacoaching.be voor meer informatie, of neem rechtstreeks contact op met Marloes (0486-981747).

Ligconcert

Heb je al eens bewust klank gevoeld in je lichaam? En het effect ervan ervaren?

Deelnemers aan een ligconcert worden begeleid naar een diepe ontspanning waarbij de weefsels zacht worden en klankvibraties gemakkelijk binnentreden.
Van nature weet het lichaam deze te ontvangen. Laat je moeiteloos meevoeren op een innerlijke ontdekkingsreis. Een ervaring om te koesteren.

Het ligconcert dat vanwege de lockdown is geannuleerd, wordt dit najaar opnieuw ingepland.

Wil je een ligconcert hosten? Bij je thuis of op locatie? Wil je meer informatie over data en prijzen? Neem dan contact op met Marloes (0486-981747) of Anja (0479-809617).


Controleer a.u.b.
regelmatig je
reserveringen
op juistheid.


Regelmatig staan lessen volgeboekt, terwijl er in de praktijk nog plaats blijkt te zijn.

Tip: gebruik de knop 'mail me' als de les volzet is. Je ontvangt dan een mail zodra er een plek vrijvalt. Deze kans is erg groot, aangezien er volop wijzigingen plaatsvinden.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Website Website
Email Email
YouTube YouTube
Instagram Instagram

ॐ Namasté,


Stillaan mag het weer... nog voorzichtig, en dus met gepaste afstand tot onze kwetsbare medemensen en zoveel mogelijk rekening houdend met de behoefte aan, soms zelfs de hunkering naar, contact. Een afweging die ik niet eerder gewend was om te maken, en jij?

We hebben zo allemaal onze eigen ervaring met 'de bubbel'.
Zoals je weet heb ik me in -bijna totaal isolement- verder ondergedompeld in de studie van Human Design (HD) 'The Science of Differentiation'. De laatste fase van de Certified Living Your Design Guide Training is ingegaan en hierin kruipen veel uren!

Naast het -heel bewust- doorlopen van mijn eigen experiment, en de formele contacturen met de trainers van IHDS (International Human Design School), besteed ik veel tijd aan het doorgronden van zoveel mogelijk bodygraphs. En elke week doe ik fantastische ontdekkingen!

Omdat ik leer en integreer door mezelf te horen praten, heb ik in de afgelopen maanden veel van deze 'Aha!' ontdekkingen gedeeld met groepjes belangstellenden. Inmiddels is er al behoorlijk wat presentatie- en oefenmateriaal voorhanden. Elke week komt er nog materiaal bij! 

Sommigen van jullie hebben me al gevraagd of ik van yoga 'overstap' naar Human Design? De eerste keer reageerde ik verwonderd. Nu begrijp ik -sommige van- de mechanics achter deze vraag. En het antwoord? Ik heb nog nooit iets 'achter me gelaten'. Nog nooit heb ik definitief een deur gesloten of een punt achter iets of iemand gezet. Zo ben ik niet 'ontworpen', terwijl het voor jou heel correct kan zijn hoor. 

Ik kwam in mijn HD-experiment via Sri Vidya Tantra. Het opende een portaal naar een schat van informatie dat uitblinkt in logica, diepgang, samenhang en heel technische informatie over ons als 'auric beings' (energetische wezens). Het is een geweldige aanvulling op de expertise waarover ik al beschikte en welke ik heb weten integreren door mijn yogabeoefening en practice van Ayurveda. Ook het Human-Design-instrumentarium is heel praktisch, op maat van jouw unieke wezen en eenvoudig toe te passen, terwijl de wetenschap erachter enorm complex en gedetailleerd is.

Door mijn experiment leer ik mezelf, dwz het mechanisme dat mij drijft, en het totaal verschillend mechanisme van ieder ander, veel beter begrijpen. Ik herken wat resoneert, wat harmoniseert en wat niet. Daardoor wordt het getuigen van wat er om mij heen gebeurt, zonder meteen te reageren, veel eenvoudiger. Daarnaast weet ik nu hoe ik tot heldere besluiten kom en hoe mijn design uitgelijnd wordt met de substructuren die ons allemaal verbinden.

Centraal in mijn design is de empowerment van (grote groepen) anderen. De grote lijnen van wat ik de afgelopen 10+ jaar heb gedaan is dus volstrekt correct (en zo voelt het ook!). Dit neemt niet weg dat ik selectiever word in het aannemen van uitnodigingen en nog 'eigenwijzer' in het invullen van 'mijn' yogalessen. Het contact moet zowel voor jou als mij 'correct' geïnitieerd zijn. Met andere woorden een juist besluit.
En het is zeker geen toeval dat er al een nieuwe website in de maak was, nog voordat ik goed en wel met de studie was gestart (Free2b).

Concreet kun je dus nog steeds voor een yogales en/of Ayurvedisch advies bij me terecht, maar ga bij jezelf na of de wijze waarop ik invulling geef aan een les of consultatie bij je past.

In deze nieuwsbrief lees je dat de yogalessen op verschillende lokaties in Lommel en daarbuiten doorgaan. Je kunt nog steeds elke week een -voor jou passend- tijdstip kiezen, maar de mogelijkheden en plaatsen zijn beperkt. Ik ben benieuwd wat dit bij je triggert. Alle respons mag er zijn. Voorlopig start ik met een les op dinsdag- en woensdagavond. Bij voldoende animo organiseer ik binnenkort ook een les op maandagavond (in de Kolonie).

Naast yogagroepen wil ik fors investeren in mensen die, net als mij, het experiment willen ingaan en hun transformatie door willen maken. En ik kijk uit naar het delen van zoveel mogelijk informatie over Human Design, de impact ervan op jou en je relaties, je gezondheid, de toekomst van onze planeet en het leven hierop.

Mijn voorkeur gaat uit naar meer online contact met jou. Ter nuancering van de gevestigde, en veelal geconditioneerde opvatting dat deze vorm van contact onze samenleving emotioneel 'sloopt' of tenminste uitholt, heb ik de persoonlijke ervaring dat ik meer mezelf ben in een online contact. De eenvoudige verklaring hiervoor is dat mijn aura niet fysiek wordt blootgesteld aan de invloed van anderen. Het fysiek 'in contact zijn' gaat ten koste van mijn uniciteit en ik wil mijn clienten graag het beste van mezelf geven, voorzover correct voor beiden.

Met heel veel liefde voor jou en voor alles wat leeft, dichtbij... en in het vergeetputje van de samenleving. Er wordt van je gehouden!

Marloes
IK NODIG JE UIT

Nieuwe lokaties in Lommel!

door Marloes

Let op! Met ingang van 16 juni gaan de yogalessen door op de volgende lokaties:

1. Septakkers 96, Lommel
Elke dinsdagavond m.i.v. 16 juni, telkens van 20:30u tot 22u

Graag parkeren buiten het domein, aan de kant van de straat is voldoende plaats.
Je hoeft niet aan te bellen, passeer de voordeur en loop richting tuin. Je wordt opgevangen.

2. Torenstraat 9, Lommel
Elke woensdagavond m.i.v. 17 juni, telkens van 19:30u tot 21u


De woning ligt tegenover de CC De Hanekap, parkeren kan tijdelijk -vanwege de Coronoa-maatregelen- niet op het parkeerterrein van het CC, maar er is voldoende plaats aan de straatkant.
Ook hier hoef je niet aan te bellen. Loop maar door de garage. Je wordt opgevangen.

Free2b

anytime, anyplace, anywhere

Free2b staat voor de absolute vrijheid om je eigen unieke expressie te vinden.

Free2b is zelfstudie 2.0! Het is een traject waarbij je wordt gecoached in een boeiend ontwikkeltraject naar een nieuwe realisatie van jezelf. 

Het gaat beslist niet over actief veranderen of ‘werken’ aan jezelf. We gaan niet uit van de pretentie dat we je leven kunnen ‘fixen’. Dit is ook niet nodig. Je bent nu eenmaal nooit helemaal ‘in control’ over je leven. Eenvoudigweg omdat we niet het totale overzicht hebben van alle variabelen die -potentieel- van invloed zouden kunnen en hoe deze onderling met elkaar samenhangen. Hieraan ligt complexe geometrie ten grondslag. Om dezelfde reden ligt je toekomst niet in steen gebeiteld. Je bent dus mede-creator.

Een leven leiden dat zin heeft, dat 'klopt', verwijst naar het vermogen om je niet te verliezen in de content van het leven. De inhoud ervan bied je de voorbeelden aan de hand waarvan je je oorspronkelijke zelf, je conditioneringen, je eigen unieke bijdrage aan het geheel kan leren ontdekken. Je leert om niet tegen de stroom van natuurlijke bewegingen in te roeien, maar om mee te bewegen, zoals water naar de oceaan.

En omdat ik alleen 'preach what I practice', leid ik zelf een zo authentiek mogelijk leven, een  expressie van mijn unieke ontwerp. Dit betekent dat ik mijn energie nog bewuster en selectiever, aanwend, op grond van mijn strategie en innerlijke autoriteit. Ik wacht tot ik uitgenodigd word, persoonlijk en expliciet, en ga vervolgens na of ik de wil heb om in te gaan op de uitnodiging. Want als het contact op een juiste manier tot stand komt dan verrichten we wonderen! En dat ga je me nog vaker horen zeggen!

Van nature weet ik dat ik het waard ben om hier te zijn. Eigenwaarde hoef ik dus niet ontlenen aan iets of iemand buiten mezelf. Er ligt dan ook geen bewijsdrang ten grondslag aan wat ik doe of zeg. Mijn drijfveer is een diep verlangen om jouw unieke potentieel te zien, en het correcte gebruik van mijn krachtige, potentieel agressieve en transformerende energie om je te faciliteren om jezelf in volle glorie te ervaren!

Je bijdrage aan een programma van 3 maanden is 475 euro.
We ontmoeten elkaar in mijn persoonlijke zoom-omgeving.
Je ontvangt alle benodigde informatie en kan gedurende jouw traject rekenen op mij als je persoonlijke coach.

Gezond & Mindful Ademen

door Marloes
locatie in overleg

4 lessen, van telkens 2u


De intensieve training Gezond & Mindful Ademen volgt op de basisles over diafragma ademhaling. De training is onverminderd populair en ook voor mij één van meest leuke trainingen om te geven én verder te blijven ontwikkelen.

We trainen in intieme kring op diverse lokaties in Vlaanderen. Op dit moment lopen er twee trainingen in Lommel en Herk de Stad. In het najaar staan er een verkorte versie gepland in Gent en de gevangenis van Beveren.

De complete training bestaat uit vier lessen. Deze kunnen niet los van elkaar gevolgd worden. Daarin beschouwen we de ademhaling van grof naar fijn, met de volgende accenten:
1. Adem als eerste levensbehoefte
2. Adem en het fysieke lichaam
3. Adem en emotieregulatie
4. Adem en energie

In elke les is er aandacht voor de (subtiele) anatomie van de adem en wisselen we theorie en praktijk af.

Je bijdrage is 299,-, inclusief alle studie- en oefenmaterialen.

Interesse in het hosten van een intensieve training bij je thuis? Of geef je de voorkeur aan een individuele training of een online training via Zoom? Om de verschillende opties te bespreken neem je best even persoonlijk contact met me op, bijvoorbeeld via WhatsApp (0486-981747) of mail (info@yogacoaching.be)

Start spreadin' the news... 


Deel de facebookpagina van Yoga & Ayurveda Coaching

Het gaat als volgt:
  • Klik de knop met het facebook logo hieronder aan
    om op de facebookpagina te komen
  • Je ziet dan rechts bovenin de knop "bericht"
  • Door op het pijltje of puntjes naast de knop te klikken
    opent er een venster waar u kunt kiezen voor "delen"
  • In het volgende venster kiest u voor "deel pagina"
 
  
 
Start spreadin' the news...
Jullie bereidwilligheid wordt in dankbaarheid ontvangen.
Copyright © 2013 Yoga Coaching Lommel, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@yogacoaching.be

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp