Copy

Nu ook online in Vlaanderen!

Een online Transformatie Programma

Start Online in Groep


11 weken met ingang van 8 Oktober

Telkens op donderdag om 20u CET

We treffen elkaar 10 keer in deze 11 weken voor een les van ongeveer 1,5u

Je bijdrage is €300,- incl. BTW

Heb je helderheid over je deelname? Wacht dan niet. Tot en met 1 oktober betaal je €260,-

Start Online Individueel


12 weken met ingang van Oktober

Wanneer het ons beide uitkomt

We treffen elkaar minimaal 6 keer voor een sessie van ongeveer 2u
 

Je bijdrage is €475,- incl. BTW

Een intake en uitgebreide kennismaking met jouw unieke Human Design is inbegrepen

Als onafhankelijk IHDS Certified Human Design professional laat ik je kennismaken met de basics van het Human Design Systeem en begeleid ik je bij de start van jouw experiment. Dat kan individueel of in groep.
Aanmelden voor een workshop via email

Wat is Living Your Design?

Stel je voor dat je een gebruiksaanwijzing krijgt voor je leven. Zou dit je kunnen helpen bij het navigeren door het leven? Een leven dat daardoor perfect op jou  is afgestemd.

Human Design helpt je begrijpen hoe je ontworpen bent om met de wereld om te gaan. Het toont aan waar je vatbaar bent voor de invloed en conditionering van je omgeving. Het laat zien hoe je energie geleidt en geeft je praktische technieken om beslissingen te nemen die je levenservaring enorm kunnen verbeteren. 

Het Living Your Design Programma is de start van je transformatie. Het programma is voor iedereen te volgen omdat we systematisch alle basisconcepten van je design doorlopen. Je hebt dus niet persé voorkennis nodig maar dat mag natuurlijk wel.

Inzicht in je design maakt het mogelijk om te leven in harmonie met je natuur. Met deze informatie beschik je over een kompas waarmee je op -een voor jou passende- koers blijft. Je merkt het effect hiervan elke dag opnieuw omdat het leven dat je leidt correct voelt.

De informatie in dit programma leid je naar een boeiend traject van zelfontdekking en inzicht.

Het Living Your Design Transformatie Programma legt een stevig fundament onder je kennis van Human Design én begeleid je persoonlijk bij de start van jouw experiment.

Kijk ook in de Free2b collectie naar het andere aanbod voor een benadering dat op jouw lijf geschreven is.

Meer informatie op Free2b

Alle meetings worden opgenomen en opgeslagen in MEGA, zodat je deze nog eens kunt bekijken.
De link naar de opnames vind je in onze besloten Facebook-groep:
Free2b – Living Your Design.

Free2b, je absolute vrijheid om je eigen unieke expressie te vinden!

I am a rare dude...

Volgens mijn Design ben ik een projector met een uiterst zeldzame Ego-Projected Autoriteit. Ontworpen om een puur gecentreerde individuele expressie te zijn, met het vermogen om je een versie van jezelf te laten ervaren die je wellicht niet voor mogelijk houdt. Dit gebeurt op een manier die voor jou en ook voor mij als een schok aanvoelt.

Omdat ik volgens mijn Strategie en Autoriteit leef, begrijp ik steeds beter hoe mijn mechanics werken. Niet dat ik daar controle over heb. Ik leef vol overgave aan wat niet te bevatten of te sturen is. Mijn Strategie en Autoriteit zorgen voor een correcte uitlijning met het geheel. Met de energie die hierbij vrijkomt, leid ik het rijke leven dat ik leef en realiseer ik mijn potentieel!

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door ons denkapparaat. Hoe we informatie innemen bijvoorbeeld, omzetten en vestigen als ‘waarheid’. Maar vooral hoe het denkapparaat autoriteit claimt ten koste van de -aan het lichaam- inherente autoriteit. 

Doorheen mijn leven heb ik allerlei studies doorlopen, van wetenschappelijk naar esoterisch, wat voor mij het pad illustreert van de illusie dat 'het leven is wat we ervan maken' naar de studie van illusie zelf.

Ik help je om de mechanics te zien van jouw ‘Mind’ en de invloed van het denken op hoe je jezelf ziet en voelt.

Wil je meer lezen over mij?

Free2b op FB
@Free2b_eu
free2b.eu
Website Free2b
Copyright © 2020 Free2b, All rights reserved.Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp