Copy

Nieuwsbrief Weboma

Juni 2022

Beste <<Voornaam>>,

Het tweede kwartaal van 2022 zit er alweer op, dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe nieuwsbrief! Lees hieronder de ontwikkelingen van de afgelopen 3 maanden!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomentjes

Heulpark / De Nieuwe Tuin
Eind april en begin mei zijn de websites live gegaan van de nieuwbouwprojecten Heulpark in Kwintsheul, voorheen De Driesprong, (www.heulpark.nl) en De Nieuwe Tuin in Heenweg (www.denieuwetuinheenweg.nl). De verwachting is dat de woningen nog dit jaar in verkoop zullen gaan. Geïnteresseerden kunnen zich op de website aanmelden, waarna zij op de hoogte worden gehouden.
Het Uithofje
Op dinsdag 17 mei was de feestelijke startbouw van de 8 twee-onder-een-kapwoningen en 4 villa's van project Het Uithofje in Den Haag met kopers en diverse projectbetrokkenen. 
De Dirigent
20 mei hebben we de feestelijke handeling van de start van de bouw van project De Dirigent in Naaldwijk mogen vieren. Gezamenlijk met wethouder Cobie Gardien, de kopers en de projectbetrokkenen hebben wij de start bouw van de 66 appartementen gevierd. Project De Dirigent is een ontwikkeling van KMW Vastgoed en wordt momenteel gebouwd door Van Mierlo en Weboma. 
Bij de Watertoren
In juni hebben de opleveringen plaatsgevonden van de derde en laatste fase van project Bij de Watertoren in 's-Gravendeel. In totaal hebben wij hier 80 woningen gerealiseerd. Wij wensen de kopers heel veel woongeluk en plezier in hun nieuwe woning!
Verbouwing kantoor Weboma
Eind juni is de verbouwing van de begane grond van Weboma afgerond. Afgelopen kwartaal is hard gewerkt om de indeling aan te passen, de vloer te vervangen en het schilderwerk te vernieuwen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Dag van de Bouw
Zaterdag 18 juni was de Dag van de Bouw. Deze editie hadden wij project Geestgaerde in Naaldwijk opengesteld voor publiek. Hiernaast waren er meerdere activiteiten te doen zoals metselen en dakpannen leggen! Er was een hoge opkomst, waarvoor wij iedereen hartelijk willen bedanken.
Jubileum - Jaren '80, '90 en '00
In het kader van ons 70-jarig jubileum willen wij jullie graag meenemen door de afgelopen jaren, voor nu gaan we terug naar de jaren '80, '90 en de '00's!

In de jaren '80 begint Weboma met het bouwen van woningen in standaarduitvoeringen, die wij sindsdien in meerdere gemeentes hebben geïntroduceerd. Een flinke stap voorwaarts in efficiënt en kostenbesparend bouwen. Jaren later ontstaan uit deze bouwaanpak onze innovatieve BouwGemaksWoningen, een label waar wij nog steeds mee werken. 
Naast de prefab casco’s die in de jaren '70 werden geïntroduceerd, verving Weboma in de jaren '90 de gordingkappen met dakelementen voor prefab kappen. Deze kappen met complete inbouw van dakramen, doorvoer en voorzieningen van dakkapellen werden sindsdien de dagelijkse standaard. Hiervoor werkt Weboma momenteel samen met een aantal ketenpartners. Tevens zijn hier ook de duurzame voorzieningen zoals voor zonnepanelen aan toegevoegd. 
In 2000 werd het werken met compleet geproduceerde kozijnen vanuit de fabriek de standaard voor Weboma. Deze werden geheel beglaasd en afgewerkt en omvat in krimpfolie als geïntrigeerd product op de binnenspouwbladen geplaatst. Tevens maakte ook het kunststof kozijn zijn opmars bij Weboma. Inmiddels is dit meer als 50% de standaard voor seriematige woningbouw. 
Aan het woord
Hans Verschoor van Verschoor Groep en Arjo Riedijk van Weboma over de verbouwing van het kantoor van Weboma!
Lees hier verder
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp