Copy

Nieuwsbrief Weboma

Maart 2022

Beste <<Voornaam>>,

Het eerste kwartaal van 2022 zit er bijna op, dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe nieuwsbrief! Lees hieronder de ontwikkelingen van de afgelopen 3 maanden!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomentjes

Het Uiterjoon
Weboma is begin 2022 gestart met de werkzaamheden bij project Het Uiterjoon in Scheveningen. Hier zullen we het verouderde woonzorgcentrum Het Uiterjoon van Respect gaan renoveren, zodat zij hun bewoners straks weer een comfortabele woonruimte en een energiezuinig gebouw kunnen bieden.  
Weboma
Deze week is ook gestart met de verbouwing van ons eigen pand. In 3 verschillende fases wordt onze hele begane grond aangepakt en verbouwd.
VELO
Weboma heeft, als jarenlange fan en sponsor, het sponsorcontract met VELO Voetbal met 3 jaar verlengd. Om dit en ons jubileum te vieren zijn wij voor de leden van VELO een actie gestart om kaartjes te winnen voor Madurodam, die dit jaar ook 70 jaar bestaan.
DISC / KEK
Afgelopen tijd hebben we een stap gezet om de cultuur / kernwaarden binnen Weboma meer aandacht te geven. We hebben allemaal door middel van een persoonlijkheidsanalyse (DISC) de focus gelegd op de kernwaarde “Samenwerking”, waarna er per team onder leiding van bureau KEK teamdoelstellingen zijn geformuleerd.
Hoogvliet
Wij zijn een samenwerking aangegaan als bouwteampartner met Arlan Groep voor de herontwikkeling van hun locatie aan de Wilhelm Tellhof in Hoogvliet. Gezamenlijk met ons eigen ontwikkelproject aan de Willhelm Tellplaats krijgt het Hart van Oudeland hiermee een mooie impuls!
Heenweg / Driesprong
In maart zijn de anterieure overeenkomsten van onze nieuwbouwprojecten in Heenweg en De Driesprong in Kwintsheul met Gemeente Westland ondertekend. In 2023 zal gestart worden met de realisatie van 76 woningen in Heenweg en 190 woningen in De Driesprong.
Jubileum 
In het kader van ons 70 jarig jubileum willen wij jullie graag meenemen door de afgelopen jaren, te beginnen met de jaren 70.

Wist u namelijk dat Weboma een van de eerste casco bouwers van Nederland was? 

Weboma maakte namelijk in de jaren 70 een enorme sprong voorwaarts op het gebied van industrieel bouwen. Bij het project Plan Zuid in Wateringen ging Weboma voor het eerst werken met prefab casco’s. Een ontwikkeling die het begin vormde van de moderne systeembouw en sindsdien door Weboma verder is ontwikkeld.
Aan het woord
Projectmanager Annuska Raaijmakers van Respect en Werkvoorbereider Patrick Mank van Weboma voor project Het Uiterjoon in Scheveningen!
Lees hier verder
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp