Copy

Nieuwsbrief Weboma

Januari 2022

Beste <<Voornaam>>,

We wensen u een gelukkig 2022. Voor Weboma is komend jaar ook het jaartal 1952 van grote betekenis, aangezien toen ons bedrijf officieel werd opgericht. Ondertussen ontwikkelt en bouwt Weboma dus al 70 jaar de meest uiteenlopende projecten. Op zowel particulier als zakelijk gebied. Hierbij hebben wij onze bouwtechniek steeds verder kunnen innoveren, iets waar wij u graag meer over willen vertellen.

De komende maanden zullen we dan ook geregeld stil staan bij ons 70-jarig jubileum. Binnenkort hoort u hier meer over van ons, maar eerst nog even een terugblik naar het laatste kwartaal van 2021!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomentjes

Bij de Watertoren
Donderdag 21 oktober was de officiële handeling van de derde fase van ons project Bij de Watertoren in 's-Gravendeel. Voorafgaand aan dit moment onthulde wethouder Piet van Leenen gezamenlijk met directeur Pim Koelemij en diverse bestuursleden van de VVE een AED. De AED is een cadeau van Weboma aan de wijk, iets wat we vanaf volgend jaar bij elk project willen gaan doen. 
Appartementen
Woerdblok - Zandheuvel

Bijna een week later, op 27 oktober, was de officiële handeling van project Appartementen Woerdblok - Zandheuvel in Naaldwijk met wethouder Cobie Gardien, kopers en andere projectbetrokkenen. De appartementen worden door KBM uit Katwijk aan Zee gerealiseerd. 
Jozefpark
Op 27 oktober was ook de officiële handeling op de bouwplaats van project Jozefpark in Hillegom. Hier werd geproost op de reeds eerder geslagen eerste paal en op de verdere realisatie van de appartementen en eengezinswoningen.
Geestgaerde
22 november is het eerste doek van Bouwend Nederland opgehangen bij ons project Geestgaerde in Naaldwijk! In totaal hangen deze nu bij vijf van onze projecten. Goede (landelijke) campagne waar wij graag ons steentje aan willen bijdragen!
Zilverkwartier / Villa's van Oosteinde
Begin december zijn de 6 villa's van Zilverkwartier in Wateringen opgeleverd. Dit project is ontwikkeld door Weboma, waarna de villa's zijn gebouwd door bouwbedrijf Verbakel uit Poeldijk. Hiernaast is Verbakel voor ons gestart met de bouw van de 3 villa's van project Villa's van Oosteinde in Den Haag.
Bij de Watertoren
Vrijdag 10 december zijn we gestart met het plaatsen van onze eerste gevelklaar casco’s van Spaansen Groep uit Winkel bij ons project Bij de Watertoren fase 3 in 's-Gravendeel. Een mooie innovatie van onze BouwGemaksWoningen! 
De Dirigent
Dit kwartaal zijn we ook begonnen met de sloopwerkzaamheden van het voormalig verzorgingshuis Pijletuinenhof aan de Verdilaan in Naaldwijk. Volgend jaar zullen we hier gezamenlijk met bouwbedrijf Van Mierlo uit Maasdijk starten met de bouw van project De Dirigent wat uit 66 appartementen bestaat. 
Groot onderhoud
's-Gravenzande
Van mei 2020 tot december 2021 zijn we in 's-Gravenzande bezig geweest met het groot onderhoud van 100 woningen voor wooncorporatie Arcade. Zo zijn onder andere de gevels en kozijnen van de woningen vernieuwd en zijn de daken opgeknapt. 
Groot onderhoud Monster
Naast het groot onderhoud in 's-Gravenzande, zijn we van mei tot december 2021 ook in Monster bezig geweest voor wooncorporatie Arcade met het groot onderhoud van 42 woningen. Hier zijn onder andere de gevels en daken van de woningen opgeknapt en zijn de kozijnen vervangen voor kunststof exemplaren. 
Aan het woord
Architect en directeur Cor de Vries van Kolpa Architecten en Bouwkundig Adviseur Pim Gardien van Weboma voor project De Dirigent in Naaldwijk!
Lees hier verder
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp