Copy

Nieuwsbrief Weboma

Hart voor de Start

Beste <<Voornaam>>, 

Even een andere nieuwsbrief dan je van ons gewend bent, maar met dit nieuws wilden we niet wachten tot de volgende nieuwsbrief. Gezamenlijk met EuroZaken zijn wij namelijk een nieuw initiatief begonnen, Hart voor de Start. Met Hart voor de Start gaan wij de woningnood onder jongeren aanpakken. Nieuwsgierig naar het initiatief of geïnteresseerd in een samenwerking?
Lees dan vooral verder!
Bekijk de website
De woonwereld lijkt de starters een beetje vergeten. De huizenmarkt draait op volle toeren maar de jongeren staan al jaren achter in de rij. De gevolgen: woningnood, teleurgestelde jonge mensen die wegtrekken uit hun geboorteplaats, zorgelijke ouders en op de langere termijn worden de consequenties maatschappelijk echt erg. Als we niets doen.

De hoogste tijd en pure noodzaak om starters te gaan helpen aan fijne en betaalbare woningen. Daarom de introductie van het nieuwe initiatief Hart voor de Start. Met als kernactiviteit: wonen voor een- en tweepersoonshuishoudens. Huur èn koop. Hart voor de Start is zoals eerder in de nieuwsbrief gemeld een samenwerking van Weboma en EuroZaken, specialisten op het gebied van ontwikkelen, bouwen en financieren. Wij gaan vol inzetten op heerlijk woongeluk voor starters. Niet over jaren, maar zo snel mogelijk. Daarom zoeken we ook samenwerking met gemeentes, grondaanbieders, coöperaties en andere interessante partijen die bij deze nieuwe ontwikkelingen betrokken willen raken. Want de structurele woningnood onder jongeren moet worden opgelost!

De eerste woningen zijn al geleverd in ‘s-Gravenzande en in 's-Gravendeel en er wordt flink gewerkt aan een project in Hoogvliet. Daarnaast liggen er allerlei vergevorderde plannen op tafel.
Wij hopen dat u ons nieuwe initiatief waardeert en mocht je ideeën, aanvullingen of suggesties hebben dan horen wij die graag! 

Met vriendelijke groet,
Pim Koelemij (Weboma) en René Leinweber (EuroZaken)
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp