Copy

Nieuwsbrief Weboma

December 2022

Beste <<Voornaam>>,

Nog een aantal dagen en dan zit 2022 erop, het jaar waarin wij ons 70-jarig jubileum mochten vieren! Wij kijken daarom terug op een geslaagd jaar. Lees hieronder de ontwikkelingen van de afgelopen 3 maanden.

Wij wensen iedereen heel veel geluk en gezondheid in 2023!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomentjes

Beursvloer Westland
20 oktober waren wij aanwezig op de 9de editie van Beursvloer Westland van Vitis Welzijn. Op deze avond hebben wij 8 matches mogen maken. Een daarvan was het maken van een aankondigingsbord voor Careyn Woerdblok voor reclame in hun bewonersblad. Deze match is inmiddels uitgevoerd! Geïnteresseerd naar de andere matches die zijn gemaakt? Blijf ons dan vooral volgen!
Johan van Oldenbarneveldtstraat
Dit kwartaal zijn we gestart met de bouw van 15 appartementen, in zowel de huur- als de koopsector, aan de Johan van Oldenbarneveldstraat in Honselersdijk. Dit doen wij in opdracht van Oldesnijders Vastgoed.
Groot onderhoud Zandeveltplein
Ook zijn we dit kwartaal begonnen aan het groot onderhoud van 17 appartementen aan het Zandeveltplein in 's-Gravenzande voor woningcorporatie Arcade.
Geestgaerde
In november zijn de 30 appartementen van Geestgaerde in Naaldwijk opgeleverd, welke zijn verdeeld over 2 complexen. De appartementen zijn gebouwd in opdracht van Specht bouw, die 15 appartementen in de huursector zal aanbieden.
GO New Delft
Op 18 november zijn de 6 appartementen (met parkeergarage) van project GO New Delft in Delft opgeleverd. De appartementen zijn gebouwd voor het CPO dat is opgericht door de kopers. De gevel van het project bestaat uit diverse elementen, waaronder steenstrips, prefab beton, stucwerk en zetwerk, wat deze erg divers maakt.
 
Basecamp Den Hartogh
Op vrijdag 4 november is de opdracht tot uitvoering van Basecamp Den Hartogh officieel getekend! Op de kop van de Sluisjesdijk in de haven van Rotterdam staat een kolos uit de wederopbouw die zal worden getransformeerd tot de nieuwe thuisbasis voor Royal Den Hartogh Logistics. Dijkxhoorn Bouw en Weboma slaan hierbij de handen ineen om als V.O.F BC Basecamp het ontwerp voor de transformatie te realiseren. Lees hier verder.
Groot onderhoud Ter Heijde
Op 6 december is gezamenlijk de overeenkomst getekend voor het groot onderhoud van 45 woningen in Ter Heijde in opdracht van woningcorporatie Arcade. 
Jubileum
In het kader van ons 70-jarig jubileum hebben wij jullie meegenomen door de afgelopen jaren. Hieronder is de laatste terugblik, dit keer uit 2021, te vinden.

Weboma is, sinds de oprichting in 1952, altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Zo’n opvallende innovatie is het geïndustrialiseerd metselen. Prefab gevels van beton met een bekleding van steen komen compleet uit de fabriek van Spaansen. Bij de derde fase van project Bij de Watertoren in ’s-Gravendeel hebben wij deze nieuwe techniek voor het eerst toegepast. Echt een nieuwe bouwtijd is aangebroken. Weboma, 70 jaar oud en nieuw
Aan het woord
Gezamenlijk met Arjo en Pim blikken wij terug op ons jubileumjaar! Lees hier verder.
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp