Copy

Nieuwsbrief Weboma

Juni 2021

Beste <<Voornaam>>,

Morgen starten we alweer aan de tweede helft van 2021, dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe nieuwsbrief! Lees hieronder de ontwikkelingen van de afgelopen 3 maanden!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomentjes

Groot onderhoud Monster 
In april zijn we gestart met het groot onderhoud van 42 woningen van Arcade rondom de Starkenborgh in Monster. Hier zullen wij werkzaamheden verrichten om zowel de woningen als de bergingen weer helemaal op te knappen. 
De Iris
Anderhalf jaar na het slaan van de eerste paal is Middin op woensdag 12 mei de trotse eigenaar geworden van hun nieuwe locatie De Iris in Naaldwijk. Wij wensen de medewerkers en cliënten veel plezier in het nieuwe pand. 
Wateringen Noord
Vanaf vrijdag 28 mei ligt het voorontwerpbestemmingsplan van Wateringen Noord ter inzage. Het gaat om het gebied tussen de Ambachtsweg, Erasmusweg, Wippolderlaan en de Poeldijkseweg. In de woonwijk zullen circa 700 woningen, een brede school, zorgwoningen en verpleeghuisplaatsen komen.
GO New Delft / GO van Leeuwen
Bij GO van Leeuwen en GO New Delft zijn we in juni begonnen met de bouwwerkzaamheden.
Jozefpark
Donderdag 17 juni is de eerste paal geslagen van de woningen van project Jozefpark in Gemeente Hillegom. Wethouder Anne de Jong verrichtte de officiële handeling en gaf hiermee het startsein voor de realisatie van de woningen nadat al eerder de eerste paal de grond in ging van het appartementengebouw.
ABC Westland
15 maanden na start bouw is hal A3.2 op ABC Westland opgeleverd. Inmiddels is door de huurder, Best Fresh, gestart met inrichten van de hal om zo snel mogelijk van start te kunnen met het verpakken en distribueren van verse groente en fruit. Wij wensen hen veel werkplezier in hun nieuwe distributiehal!
Aan het woord
Opdrachtgever Brigitte Polderman van Middin en Projectleider Mark Poleij van project De Iris in Naaldwijk!
Lees hier verder
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp