Copy

Nieuwsbrief Weboma

September 2021

Beste <<Voornaam>>,

Morgen starten we alweer aan het laatste kwartaal van 2021, dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe nieuwsbrief! Lees hieronder de ontwikkelingen van de afgelopen 3 maanden!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomentjes

Fruitmuur
Aan de Poeldijkseweg in Wateringen is in opdracht van Gemeente Westland in juli de Fruitmuur opgeleverd. Het gaat hierbij om een gedeelte van de orginele fruitmuur, waarbij ook een groot deel van de bestaande stenen zijn hergebruikt. Hiernaast zijn gebruikte pannen toegevoegd om de fruitmuur compleet te maken.
Geestgaerde
In juli zijn we gestart met het heiwerk van project Geestgaerde in Naaldwijk. Dit is gezamenlijk met de kopers, wethouder Cobie Gardien van Gemeente Westland en andere projectbetrokkenen gevierd. In totaal realiseren wij hier 30 appartementen, verdeeld over 2 complexen.
Noordoever
In juli zijn we gestart met het heiwerk van project Noordoever in Den Haag, een ontwikkeling in samenwerking met BPD en AM. Project Noordoever bestaat uit 26 twee-onder-een-kapwoningen en 12 appartementen in de vorm van beneden- en bovenwoningen.
Albatros
In juli zijn we gestart met het heiwerk van project Albatros in Leidschendam. Hier realiseren wij 12 appartementen voor Stichting Bijna Thuis. Deze kunnen opgedeeld worden in totaal 23 appartementen, waarin hulpbehoevende en zorgverleners gezamenlijk onder één dak kunnen wonen. 
Tour de Bouw 2021
8 juli deden wij weer mee met de Tour de Bouw.
John Vink, Arian Vermeulen, Sander Polak en Michel Reuvers hebben namens Weboma 153 km gefietst en in totaal € 5.550,- opgehaald voor Stichting Juul en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Heren top gedaan! Alle donateurs hartelijk dank! 
Hudson to Hudson Ride 2021
19 september deden er weer diverse collega's mee aan de Hudson to Hudson Ride. Dit deden zij zowel lopend (15 km) als fietsend (60 km en 100 km)! Heren dank voor jullie inzet!
Heenweg
Vanaf 20 augustus ligt het voorontwerpbestemmingsplan van "Uitbreiding Heenweg" ter inzage, waarbij de kern van Heenweg uitgebreid wordt met circa 72 woningen. De beoogde locatie ligt ten westen van het centrum, momenteel ligt hier nog een agrarische bestemming op.
Aan het woord
Opdrachtgever Anne Heijmans van VV Real Estate en kopersbegeleider Willeke van Kester van Weboma voor project Geestgaerde in Naaldwijk!

Lees hier verder
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp