Copy

Nieuwsbrief Weboma

December 2020

Beste <<Voornaam>>,

Met trots presenteren wij onze eerste nieuwsbrief! Wij zullen deze vanaf nu geregeld versturen om u op de hoogte te houden van de gebeurtenissen rondom Weboma. Ondanks de problemen met stikstof en corona kijken wij terug op een goed jaar. En gezien onze mooie portefeuille kijken wij ook met een positief gevoel naar het komend jaar. 

Wij wensen iedereen heel veel geluk en gezondheid in 2021!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomenten

Bij de Watertoren
In september zijn we begonnen met het opleveren van de eerste fase in 's-Gravendeel. Wij wensen de kopers heel veel woongeluk en plezier in hun nieuwe woning!
Lees hier verder.
De Buytenplaets
Het woonhuis, Bed & Breakfast en De Brasserije van project De Buytenplaets in Rijswijk is door vakblad steilDAK uitgeroepen tot dak van het jaar 2019!
Lees hier verder.
Graaf van Zande
In oktober zijn we gestart met de verhuur van de woningen in project Graaf van Zande in 's-Gravenzande. Het gaat hierbij om acht woningen van het type Baron, die op dit moment worden gerealiseerd. 
Jozefpark
Op 10 november jl. tekenden RENWARD en Weboma de aannemingsovereenkomst voor de bouw van project Jozefpark in Hillegom.
Lees hier verder.
Tour de Bouw
Ook dit jaar deed Weboma weer mee aan De Tour de Bouw, een tour die jaarlijks wordt georganiseerd door onze bouwpartner Bouw-Klik om geld op te halen voor Stichting Juul!
Lees hier verder
Het Gantel Huys
Eind november is Weboma begonnen met de oplevering van de 41 appartementen van project Het Gantel Huys in Poeldijk! Uiteraard wensen wij ook deze kopers heel veel woongeluk en plezier toe in hun nieuwe woning!
Aan het woord
Uitvoerder Robert van de Schalk en koper Jasper Naaktgeboren (bouwnummer 505) van project Bij de Watertoren in 's-Gravendeel!

Lees hier verder.
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp