Copy

Nieuwsbrief Weboma

September 2022

Beste <<Voornaam>>,

Het derde kwartaal van 2022 zit er alweer bijna op, dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe nieuwsbrief! Lees hieronder de ontwikkelingen van de afgelopen 3 maanden!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Weboma
Bekijk onze website

Geluksmomentjes

Tour de Bouw
7 juli deden wij voor de 5de keer mee aan de Tour de Bouw, waar ons kantoor dit jaar vanwege ons 70-jarig jubileum de officiële startlocatie van was. Hiernaast fungeerde de projecten De Dirigent in Naaldwijk, Het Uiterjoon in Scheveningen en Jozefpark in Hillegom als stempelpost. In totaal is er gezamenlijk met onze donateurs € 14.335,- opgehaald voor Stichting Juul en Het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. John, Arian, Sander en Michèl hebben dus zeker niet voor niets 150 km gefietst! Donateurs en heren, nogmaals hartelijk dank! 
Sportdag
Dit jaar hebben wij onze jaarlijkse sportdag gecombineerd met de Tour de Bouw. Het grotendeel van de collega's fietste na een gezamenlijke lunch een route van 30 km langs onze projecten door voornamelijk het Westland, waarbij diverse opdrachten werden uitgevoerd. Hiernaast sloten wij de dag af met een gezamenlijke BBQ, waar ook de partners en kinderen bij aanwezig waren.
Woerdblok - Zandheuvel
Begin dit kwartaal zijn de 16 appartementen opgeleverd in de laatste fase van de wijk Woerdblok in Naaldwijk. Met deze oplevering is heel de wijk Woerdblok klaar! Trots dat wij gezamenlijk met onze partners jaren onderdeel hebben mogen zijn van deze mooie wijk! Wij wensen de kopers heel veel woongeluk en plezier in hun nieuwe woning!
Jubileum - Excursiedagen
Eind juli waren de excursiedagen van Weboma 70! Hiervoor hebben wij in totaal 8 verschillende groepen mogen ontvangen. Na een presentatie op kantoor kregen zij een rondleiding door onze vernieuwde begane grond met de tijdelijke expositie in het kader van ons jubileumsjaar. Vervolgens gingen wij gezamenlijk naar project Het Uithofje in Den Haag, ons 2de project met de gevelklaar casco's van Spaansen. Uiteraard werd bij de ochtendploeg gezorgd voor een lunch en met de middagploeg sloten wij de dag af met een borrel. Wij kunnen terugkijken op succesvolle dagen, dank voor de interesse en komst!
De Nieuwe Tuin Heenweg
13 september zijn wij gestart met de pre-sale van De Nieuwe Tuin in Heenweg, 27 koopwoningen aan de rand van Naaldwijk en ‘s-Gravenzande, bestaande uit rijwoningen, driekappers, tweekappers en vrijstaande woningen. De Nieuwe Tuin Heenweg wordt een heerlijk groen-, leef-, speel- en genietgebied voor gezinnen. Op 7 oktober begint de officiële verkoop via de website.
GO van Leeuwen
In september zijn de 9 appartementen van project GO van Leeuwen in Delft opgeleverd. Wij wensen de kopers heel veel woongeluk en plezier in hun nieuwe woning!
Jubileum - Receptie & Feest
Donderdag 22 september was de receptie die wij georganiseerd hadden vanwege ons 70-jarig jubileum. Gezamenlijk met onze relaties hebben wij € 10.000,- euro opgehaald voor de Hartstichting die in ontvangst werd genomen door Simone Karper. Hiernaast hebben wij gezamenlijk met onze collega's het jubileumjaar afgelopen zaterdag afgesloten met een groot feest. Iedereen hartelijk dank voor de komst en de cadeaus / donaties, wij hebben ervan genoten!
Albatros
23 september zijn de 12 appartementen van project Albatros in Den Haag opgeleverd die wij hebben gerealiseerd voor Stichting Bijna Thuis. Deze kunnen opgedeeld worden in totaal 23 appartementen, waarin hulpbehoevende en zorgverleners gezamenlijk onder één dak kunnen wonen. Het complex bestaat in totaal uit vier lagen. Wij wensen de toekomstige bewoners en medewerkers heel veel geluk en plezier.
Jubileum - Jaren '10 en '19
In het kader van ons 70-jarig jubileum willen wij jullie graag meenemen door de afgelopen jaren, voor nu gaan we terug naar de jaren '10 en '19!

In navolging op de standaardtypes van de jaren 80, introduceert Weboma in 2010 de BouwGemaksWoningen. Gestandaardiseerde eengezinswoningen, semibungalows, beneden-bovenwoningen en de twee-onder-een-kapwoningen. Vier typen standaardwoningen met vier belangrijke voordelen: gemak, kostenbesparingen, efficiency en duurzaamheid. 
Sinds 2019 is Weboma weer grootschalig woningen gaan renoveren. Grote projecten van Arcade in Ter Heijde, Monster en ’s-Gravenzande hebben een nieuw, modern jasje. Natuurlijk duurzaam tot in de meterkast. Hiernaast staan er nog wat mooie renovatieprojecten op de planning. Ook dat is innoveren. 
In 2019 heeft Weboma in het project Bij de Watertoren in ’s-Gravendeel gewerkt met complete HSB elementen die in een keer op het prefab gebouwde casco geplaatst werden. Zo staat er in een korte tijd een woning zonder dat er nog een steiger aan te pas komt. Een unicum en de toekomst van vandaag. 
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Weboma

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie of klant bent van Weboma. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door middel van onderstaande link 'uitschrijven van deze lijst'.


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Weboma · dbaljeu@weboma.nl · Wateringen, Zh 2292 jl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp