Copy

– Ta igjen konkurransekraften

Den 24. november er det duket for TU Oil Summit i Stavanger, og årets konferanse handler om mulighetene som kommer i kjølvannet av en lavere oljepris. Flere toppledere fra berørte bransjer kommer og deler sin kunnskap, og en egen sesjon vil handle om konkrete nye teknologiløsninger som kan øke effektiviteten.

Digitalisering er noe ingen i bransjen kommer utenom, og dette blir tema for flere av talerne på konferansen. I tillegg vil et bredt utvalg av parallellsesjoner sørge for at alle som kommer har mulighet til å dra hjem med ny kunnskap om hvordan man kan håndtere dagens marked.

Reidar Lorentzen fra konsulentselskapet Bouvet er urolig for selskaper som stivner i formen, og ikke utnytter de mulighetene som ligger foran dem.

   – På den måten lar de seg utkonkurrere av andre nasjonale og internasjonale selskaper. Vi tror det viktigste skrittet man kan gå til er å ta innover seg at målrettet digitalisering kan gi innsparingene og fordelene som bedriftene trenger for å ta igjen konkurransekraften som flere gradvis har mistet de siste årene, sier Lorentzen.

Hans beste råd er å utvikle en strategi for å bli digitale, og at de enkelte delene av virksomheten bør utfordres på å utvikle planer for forbedring på sine områder.

   – En slik strategi kan blant annet omfatte den interne kulturen, eventuelle partnerskap ved utlysning av oppdrag, og hvordan man håndterer IPR-spørsmål – så vel som mer håndfaste IT-tiltak som selvbetjening, hvilken arkitektur og plattform man skal benytte, og analyse av hvilke systemer som henger sammen.

Lorentzen ser for seg at bruk av sensor- og stordata, smarte løsninger for vedlikehold og overføring av kunnskap mellom aktører kan gi store muligheter når man har en god strategi på plass.

Når TU Oil Summit går av stabelen i Stavanger den 24. november vil Bouvet være til stede for å dele av sin kunnskap og erfaring. Lorentzen ser frem til å lære om digitalisering som lykkes, og det er fortsatt plass til å melde seg på.PRAKTISK INFO
Tid:    24. november 2016
Sted:  Clarion Hotel Energy, Stavanger 

Pris:   1.990,-  
Medlemmer hos en av våre samarbeidspartnere Epim, Tekna, Nito og Industri Energi får medlemsrabatt. Send mail til te@tu og be om rabattkode


ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Bjørn Stockman


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube 


 
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  
Bjorn.stockman@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560