Copy
Vi samler bransjen til debatt 
Hva gikk galt med Smartly-satsingen? Hva kan de nye aktørene lære av dem? Hva tenker egentlig boligbyggerne om markedet? Og hvilke utfordringer ser myndighetene med utviklingen? TU Smarte hjem og bygg inviterer til debatt under årets konferanse.

Smartly og eierselskapet Lyse gikk hardt ut og satset tungt på smarte hjem. Det foreløpige resultatet er stor nedskalering og et tap på opp mot 400 millioner kroner. Hva var det som gikk galt? Kristian Helland, administrerende direktør i Smartly kommer til oss for å innlede debatten med foredraget "Ikke så smart likevel" hvor han vil fortelle oss hele historien. 


I debatten møter du også Erik Stokkeland i Future Home. Future Home er en ny aktør i det samme markedet, men har startet med en helt annet utgangspunkt enn Smartly. Nå satser de hardt på å ta en posisjon i markedet, men hvordan skal de sikre seg mot å falle i den samme fella som Smartly?

Finn Myrstad fra Forbrukerrådet har uttrykt en viss skepsis til at «alt» skal måles og logges i norske hjem. Hvilke utfordringer ser de som aktørene i markedet må være oppmerksomme på? 

Sjekk nettsiden for oppdateringer og mer informasjon om foredragsholdere.

PRAKTISK INFO
Tid:    1. desember 2016
Sted:  Gamle Museet, Dronningens gate 4 Kvadraturen, 0152 Oslo
Pris:   1.990,-

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Bjørn Stockman


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube  
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  
Bjorn.stockman@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560