Copy
Et TV-marked i lynrask endring
Den tradisjonelle avisbransjen er allerede i krise, og nå kommer den digitale hverdagen for alvor også til norsk TV-bransje. Er vi rustet for framtida?
  • Seertallene faller for lineær TV.
  • Koblingssalget skal vekk i løpet av 2016.
  • 40 prosent abonnerer på minst én strømmetjeneste.
  • TV-selskapene kutter stillinger.
  • Sportsrettigheter for milliarder: Hvor skal inntektene komme fra?
I et marked som utvikler seg i en rasende fart finnes det alvorlige trusler, men også store muligheter for den som kan snu seg raskt. Er fiber det nye bakkenettet? Hvem skal sørge for norsk innhold på norske skjermer i framtida? Får vi se flere tøffe forhandlinger av typen vi så mellom TV Norge og Canal digital i vår?

Disse spørsmålene og flere skal vi prøve å finne svar på Tek-konferansen i Strømstad 22.-24. mai. Tek-konferansene har lenge vært telebransjens viktigste møteplass. I år drar vi til Strømstad Spa, i vannkanten 1,5 timer fra Oslo.

Ikke gå glipp av sjansen til å møte kolleger, kunder og partnere, snakke fag og utveksle nyttige erfaringer. Den sosiale rammen er en populær bonus på toppen av et bredt faglig program.
Bli med oss og bli klokere, du også. 
Vi sees i Strømstad!


 


PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Sted: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Golf: For de som tar turen ned på søndagen gjentar vi suksessen med hyggelig golfopplevelse med bransjekollegaer etterfulgt av en sosial og uhøytidelig grillaften ved vannkanten. Turneringen starter søndag kl 13.00. Vi har totalt 80 plasser og det er først til mølla som gjelder. Vi legger opp til en sosial spillerform med 2-mannslag (scramble) og alle deltakere får en sponset golfjakke. Takket være våre sponsorer er turneringen kostnadsfri. Mer informasjon finner du her

Transport:  Vi setter opp leiebuss Oslo S mandag 23. kl 08.00. Vennligst send oss en mail hvis du ønsker ta del av dette tilbudet. 

Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS/
Inside Telecom


Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560