Copy
Årets mest effektive konferansedag
Når Tek-konferansen arrangeres på Fornebu 16. november, er det tiende gang vi arrangerer høstversjonen av bransjens viktigste møteplass. Her får du faglig innhold som er brennende aktuelt for hele bransjen, i tillegg til en uovertruffen arena for nettverksbygging. Alt dette på én supereffektiv dag, femten minutter fra Oslo sentrum.

Første del av programmet retter oppmerksomheten mot mobilkrigen i privatmarkedet. Hvem blir vinnerne og hvem blir taperne når kamphanene slikker sine sår i 2017?

Banzai-sjef og bransjeveteran Pål E. Vegard forteller hvorfor Banzai gikk dukken. Når de store blir for store – hvordan skal de små klare å overleve?

Mobilsjefene i Telenor og Telia, Bjørn Ivar Moen og Svein Henning Kirkeng, har gått fra å være kolleger til å bli konkurrenter. Hvilke vyer har de for mobilmarkedet i 2017?

Hos oss får du også se en samlet mobilbransje på samme scene: One Call, Hello, Talkmore, Ice, Chili mobil og nykommeren Komplett mobil skal alle overbevise deg om at de står igjen som seierherrer når slaget er over.

Videre skal vi høre om den enorme utviklingen innenfor tingenes Internett fra dem som skal gjøre om begrepet til klingende mynt, og gå i dybden på hva i all verden som skjer når kabel-TV-operatørene om kort tid blir tvunget til å slutte med koblingssalg.


Også i år arrangerer vi den tradisjonelle festmiddagen og utdelingen av Tek Awards på kvelden. Tiårsjubileum betyr skikkelig feiring og fullt trøkk. Her er det bare å finne frem findressen og pusse danseskoene.

Velkommen!
Her finner du video fra i fjor
Programmet er under utvikling. Hvis du har innspill, vennligst ta kontakt med programansvarlig Varog Kervarec  

PRAKTISK INFO
Tid:  16. november 2016
Sted: Quality Hotel Expo, Fornebu

Pris:  Tek-konferansen og Tek-awards; 6990,- (eksl.mva)
Kun Tek-konferansen; 4990,- (eksl.mva)
Kun Tek-awards; 3990,- (eksl.mva)


ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Ingela Schöldtz


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube 


 
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Ingela Schöldtz, Prosjektleder
976 84 822
|  ingela@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no

Varog Kervarec, Fagredaktør Insidetelecom.no
900 30 373 | 
varog@insidetelecom.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560