Copy
Vi går i dybden på ekomplanen

Ekomplanen er årets viktigste dokument fra myndighetene til en samlet norsk telebransje. Det som til slutt vedtas vil bli helt avgjørende for hvordan det norske telemarkedet formes videre.

Til Tek-konferansen i Strømstad har vi invitert flere av tungvekterne fra bransjen for å debattere regjeringens forslag og konsekvensene det får for bransjen. Gled deg til innspill fra Broadnet-sjef Martin Lippert, Nextgentel-sjef Eirik Lunde, Telenor Norge-sjef Berit Svendsen, Telia-sjef Abraham Foss og prosjektdirektør Tore Kristoffersen fra Lyse fiberinvest.

Direktør for Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, Torstein Olsen, stiller seg også til disposisjon for å svare på dine spørsmål. Spørsmål til Olsen kan sendes inn allerede nå til
varog@tek.no. Vi oppfordrer alle til å sende inn spørsmål på forhånd. Da ser vi hvilke spørsmål som opptar bransjen mest, og spisser debatten mot disse.

Har du ikke bestilt ennå, kan det være greit å vite at konferansehotellet er i ferd med å fylle seg opp. Vi skaffer plass til alle som vil være med, men vil man bo på Strømstad spa og være der alt skjer, kan det være lurt å bestille nå.

Vi gleder oss til å ta imot dere i den svenske skjærgården, til golf, hygge og intensivt faglig påfyll.

Bli med, bli klok! (Disse er allerede påmeldt)
 


 


PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 14.00 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Sted: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Golf: For de som tar turen ned på søndagen gjentar vi suksessen med hyggelig golfopplevelse med bransjekollegaer etterfulgt av en sosial og uhøytidelig grillaften ved vannkanten. Turneringen starter søndag kl 13.00. Vi har totalt 80 plasser og det er først til mølla som gjelder. Vi legger opp til en sosial spillerform med 2-mannslag (scramble) og alle deltakere får en sponset golfjakke. Takket være våre sponsorer er turneringen kostnadsfri. Mer informasjon finner du her

Transport:  Vi setter opp leiebuss Oslo S mandag 23. kl 08.00. Vennligst send oss en mail hvis du ønsker å ta del av dette tilbudet. 

Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU Å BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS/
Inside Telecom


Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560