Copy

TU.no presenterer Smart Grid Summit 2016
Nye forretningsmodeller og muligheter bygges på et fjell av informasjon


Snart vil det skylle inn en bølge av informasjon i kjølvannet av AMS-innføringen: Bransjen vil få nye forretningsmodeller og se nye muligheter for utvikling av teknologi og inntekter.
 
På TU Smart Grid Summit 2016 blir du oppdatert på det siste om energitjenester. Tjenester der informasjon, teknologi og fleksibilitet anvendes for å tilføre verdi til DSOer, kunder, aggregatorer, VPP og andre spillere i markedet. Å avdekke og forstå verdikjeden blir den viktigste oppgaven fremover, for selskaper og organisasjoner som vil være i teten av utviklingenen.
 
«Fra strøm- og nettleverandør til tjenesteleverandør» har vi kalt årets TU Smart Grid Summit. En engasjerende og inspirerende dag, hvor du går hjem med deg nye verktøy til å lykkes med satsningen som hele bransjen står overfor. Markedene kommer til å samle en rekke nye produkter og tjenester: Teknologi for smartere hjem, løsninger i skyen, Internet of Things og Big Data er stikkord for fremtiden slik kundene kommer til å merke den best.


Møt Jon Andras Pretorius, Richard Schytte, Dr. Philip Lewis,  og flere andre inspirerende talere på TU Smart Grid Summit 2016, den 28. april på Radisson Blu Scandinavia.

Les mer om program og alle foredragsholdere her:Besøk TU Event og sjekk ut alle våre arrangement.  

Tid:   Torsdag 28. april 2016. 
Sted:  Radisson BLU Scandinavia, Oslo

Pris: 1490,-TU Event

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | terje.edvardsen@tu.no

Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  Bjorn.stockman@tu.no

Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | lizette.lindmark@tu.no

Teknisk Ukeblad Media AS
Grensen 3, 0159 Oslo, Postboks 380 Sentrum, 0102 Oslo
Org.nr: 919 646 683