Copy

Slik lykkes du med ny teknologi i oljebransjen 
Oljebransjen er under knallhardt press. Det betyr et stort behov for nye løsninger. Men hvilke muligheter har man for å lykkes med den gode ideen? TU Oil Summit i Stavanger 24. november gir  ikke bare ett, men mange svar. 
 
TU Oil Summit arrangeres i år for tredje gang, og vil ta for seg innovasjon og nyskapning i oljebransjen fra en rekke forskjellige innfallsvinkler. Du vil få høre historier om oljeteknologiene som ble en suksess, og du vil få høre om de gode ideene som aldri kom på markedet. Her er det både oppskrifter og feller, som foredragsholdere deler med oss.  
 
Du vil få høre toppledere snakke om de nye mulighetene etter oljeprisfallet. Du vil få et innblikk i spesifikke robotiseringsteknologier til oljebransjen, samt de gode, digitale løsningene. Dessuten: Du vil få høre fra sentrale aktører om hvordan din gode idé kan bli finansiert, og hva som skal til for å få løsningen kommersialisert. 
 
På TU Oil Summit vil sentrale personer fra hele industrien, både fra operatørselskap og leverandørselskap, møtes for diskusjoner og faglig påfyll. De reelle problemstillingene bransjen opplever, skal bli satt under lupen, samtidig som man skal kunne møte kolleger og fremtidige samarbeidspartnere. 
 
VÆR RASK, FÅ RABATT: Sammenlignet med andre oljekonferanser er TU Oil Summit et røverkjøp: 2900 kroner for et spekket program. De 50 første påmeldte deltakerne får i tillegg 1.000 kroner i rabatt. 


Programmet begynner å ta form. Sjekk nettsiden for oppdateringer og mer informasjon om foredragsholdere. Hvis du har innspill til programmet, vennligst ta kontakt.

PRAKTISK INFO
Tid:  24. november 2016
Sted:  Clarion Hotel Energy, Stavanger 
Pris:  Super Early Bird: 1990,- eks.mva for de første 50 deltakerne. (Org.pris er 2.990,-)


ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Bjørn Stockman


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube 


 
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  
Bjorn.stockman@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560