Copy

Fishbones på TU Oil Summit  

Utad har Fishbones vært en suksess. Men bak fasaden har vanskelighetene hopet seg opp.

Det er få norske oljeteknologiselskap som kan vise til den solide internasjonale omtalen som Stavanger-baserte Fishbones kan vise til. De siste tre årene har de hanket inn den ene prestisjetunge innovasjonsprisen etter den andre: ONS-pris i 2014, OTC-pris i 2015 og Gullkronen-pris fra Rystad Energy i 2016.

Tidligere i høst meldte selskapet også om en gladnyhet: Teknologien deres boostet produksjonen i en brønn i Midtøsten fra 800 fat om dagen til over 1300 fat om dagen.Til tross for den tilsynelatende suksessen, og det som omtales som en dyktig og energisk gjeng, ligger det en rekke vanskeligheter bak fasaden: Selskapet har gått inn i det de kaller Dødens Dal. De har redusert bemanningen, selskapet har gått fra pluss i fjor til minus i år, og de er fortsatt ikke fullt ut kommersielle.

Under årets TU Oil Summit i Stavanger den 24. november forteller daglig leder Eirik Renli om både suksessen og vanskelighetene med å være et nyskapende oljeteknologiselskap.


I tillegg til historiene fra Fishbones får du høre en rekke andre profilerte selskaper på konferansen. De forteller om suksesser, men også om hva som har gått galt under utvikling av ny teknologi og nye løsninger. Du vil også få høre om tingenes tilstand fra de store, tonengivende aktørene: Statoil, Petoro, Industri Energi, Norsk Industri og en rekke andre. 


TU Oil Summit skal være en olje- og teknologikonferanse som er minst like god som andre konferanser, men til en betydelig lavere pris.

Velkommen til Stavanger 24. november.

PRAKTISK INFO
Tid:    24. november 2016
Sted:  Clarion Hotel Energy, Stavanger 

Pris:   1.990,-  
Medlemmer hos en av våre samarbeidspartnere Epim, Tekna, Nito og Industri Energi får medlemsrabatt. Send mail til te@tu og be om rabattkode


ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Bjørn Stockman


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube 


 
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  
Bjorn.stockman@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560